Διαμεσολαβούντες

Δωρεάν webinar από τον ΠΣΑΣ

Δωρεάν webinar θα διοργανώνει κάθε μήνα, ξεκινώντας από τον Απρίλιο, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων, με στόχο, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση τη συνεισφορά στην αναβάθμιση της αγοράς.

Οι συμμετέχοντες στις ημερίδες και τα σεμινάρια θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν ιδέες ασφαλιστικής συμβουλευτικής με σημαντικούς εισηγητές από Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και με πετυχημένους συναδέλφους τους.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΣ, «με την εφαρμογή των on line ημερίδων θα μπορούμε να προσφέρουμε την υποστήριξη αυτή σε συμβούλους από όλη την Ελλάδα χωρίς την χρονοβόρα και κοστοβόρα μετακίνηση.

Επίσης, για τα μέλη μας τα webinar αυτά θα είναι προσβάσιμα και στην καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης και στο ψηφιακό μας κανάλι PSAS web portal για επανάληψη η σε περίπτωση που δεν κατάφεραν να τα παρακολουθήσουν live .

Έχουμε ετοιμάσει μια σειρά σημαντικών εισηγήσεων για πολλά θέματα ως το τέλος του 2016, αλλά θα θέλαμε και τη γνώμη σας για θέματα θεσμικά ή εκπαιδευτικά που θα θέλατε να προβάλουμε και να οργανώσουμε .

Παρόλο που αυτήν την περίοδο που διανύουμε συντρέχουν πολλά και σημαντικά θέματα για τα οποία ο σύνδεσμος δίνει μάχη για να προασπίσει τα δικαιώματα των ασφαλιστικών συμβούλων σε όλα τα μέτωπα, δεν θα πρέπει αυτό να μας στερήσει την παράλληλη δραστηριότητά μας για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων μας .

Ξεκινάμε ,λοιπόν, ξανά με ιδέες από συναδέλφους ,που με ανιδιοτέλεια θα μοιραστούν μερικές ιδέες που τους βοήθησαν να πετύχουν σημαντικά παραγωγικά αποτελέσματα», με στόχο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «να γίνουμε μια μεγάλη ψηφιακή παρέα με στόχο την επαγγελματική μας εξέλιξη».

Το πρώτο webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου, 14:30-16:00.  Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά μέσω chat. Στο τέλος του webinar θα ανακοινωθεί και το πλάνο των δράσεων του συνδέσμου καθώς και σύντομη ενημέρωση για την εξέλιξη διαφόρων σημαντικών θεσμικών και μη θεμάτων που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή..

 

Θεματολογία webinar

  • Συκοβάρης Δημοσθένης, MDRT Greece Τέως Πρόεδρος Επιτροπής
    Ιεράρχηση αναγκών του πελάτη.
    Χρειάζετε την συμβουλή μας ο πελάτης και κυρίως την περιμένει…
  • Λάμπρος Αποστολιώτης, MDRT COUNTRY CHAIR
    ” Τα πράγματα αλλάζουν κάθε μέρα “
    Την στιγμή που φαίνονται όλα “βουνό”, είναι η στιγμή που γινόμαστε απαραίτητοι
  • Κάρολος Μαρκουίζος, MDRT COMPANY CHAIR
    ” Ανεμοθύελλα ή Προγραμματισμος;”
    Η δέσμευση στον εαυτό μου είναι ο δυσκολότερος στόχος.
  • Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος ΠΣΑΣ
    Συνοπτική ενημέρωση (Εξελίξεις σε φλέγοντα θεματα που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση,Πλάνο δράσεων ΠΣΑΣ, Σημαντικές εξελίξεις του συνδέσμου).

Hλεκτρονική δήλωση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας