Εταιρείες

Διακρίσεις για τους κορυφαίους managers της International Life στο GAMA International Lamp Conference

Με σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκαν κορυφαία στελέχη της International Life, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Συνέδριο της GAMA International Lamp Conference 2014, με κεντρικό θέμα “The Sound of Success” (Ο ήχος της επιτυχίας), που  πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου 2014 στο Nasville – Tenesee των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των International Management Awards βραβεύτηκαν ο Agency Manager κ. Κώστας Φλόκας στην κατηγορία Silver, οι Agency Managers κ.κ. Αθηνά Πεφανίου και Γιάννης Γκαβογιάννης στην κατηγορία Bronze, καθώς και ο Unit Manager κ. Κωνσταντίνος Φλούδας στην κατηγορία Bronze, βάσει των εισοδημάτων των ιδίων και των συνεργατών τους από πρωτοετείς προμήθειες για το 2013.

Στην τελετή Celebration of Excellence Banquet ο κ. Κώστας Φλόκας τιμήθηκε με την διάκριση First in Class Award, την ανώτατη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας manager, ενώ το βραβείο Frontline Leader, που απευθύνεται σε Διευθυντές Υποκαταστημάτων υψηλών επιδόσεων οι οποίοι έχουν υπό την ευθύνη τους σημαντικούς τομείς, όπως η στρατολόγηση και η ανάπτυξη νέων συνεργατών, έλαβε ο κ. Γιάννης Γκαβογιάννης.

Στο Συνέδριο έδωσαν επίσης το παρών ο Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, ο Area Manager κ. Κωστής Λιαρομμάτης, καθώς και οι Agency Managers κ.κ. Χρήστος Γαληρόπουλος, Γεώργιος Γρατσούνας και Βαγγέλης Τοπχαναλής, οι Unit Managers κ.κ. Αντώνης Βαλάκης, Λευτέρης Γεωργίου, Νίκος Καλιοντζής, Οδυσσέας Καραβάρας,  Δήμητρα Τσεκούρα και Ιωάννης Χαλικιάς, και η κα Εβίτα Λαμπαδιάρη, Senior Training Executive.

Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν από διεθνώς καταξιωμένους managers σε θέματα management και στρατολόγησης και να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με επαγγελματίες του διεθνούς ασφαλιστικού χώρου. Με βαλίτσες γεμάτες εμπειρίες και νέες γνώσεις, οι συνεργάτες επέστρεψαν αποφασισμένοι για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη χρονιά.

O Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, δήλωσε σχετικά: «Η International Life συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στα Συνέδρια της GAMA International, λαμβάνοντας κάθε χρονιά υψηλές διακρίσεις. Η αναγνώριση των συνεργατών μας από ένα φορέα παγκοσμίου κύρους, όπως είναι η GAMA International, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία της International Life. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια τους συνεργάτες μας για την πραγματικά εξαίρετη επίδοσή τους, και να τους ευχηθούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας