Οι διαμεσολαβητές του Βόλου ενημερώνονται για τις Συνενώσεις

198

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥΔΑΜ) την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία του συνδέσμου στον Βόλο.

Ο ΣΥΔΑΜ ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών και με σκοπό την ενημέρωση και την κινητοποίηση των μελών του προσκάλεσε όλα τα μέλη αλλά και τους διαμεσολαβητές του Ν. Μαγνησίας προκειμένου να ενημερωθούν για τις επιλογές και τους δρόμους που μπορούν να ακολουθήσουν ενώνοντας τις δυνάμεις τους και δημιουργώντας ισχυρά σχήματα ασφαλιστικών γραφείων

Η διοργάνωση του σεμιναρίου ανατέθηκε στο insurancewebinars.gr το οποίο διοργανώνει και διεξάγει με απόλυτη επιτυχία κλασικά και διαδικτυακά σεμινάρια για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και συλλόγους διαμεσολαβητών.

Αντικείμενο του 5ωρου σεμιναρίου, με εισηγητή τον εξειδικευμένο οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων, κ. Νίκο Κλήμη, οι “Συνενώσεις και Συμπράξεις Ασφαλιστικών Γραφείων”.

Για πρώτη φορά ο Νίκος Κλήμης παρουσίασε πραγματικές περιπτώσεις συνενώσεων και συνομίλησε με τους συμμετέχοντες ανταλλάσοντας απόψεις άλλα και ακούγοντας τους προβληματισμούς τους πάνω στο θέμα συζήτησης.

Ο ΣΥΔΑΜ για ακόμη μία φορά απέδειξε πως βρίσκεται δίπλα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Ν. Μαγνησίας μέσω εκπαιδευτικών συναντήσεων και σεμιναρίων.

Ήδη πολλοί σύλλογοι διαμεσολαβητών από όλη τη χώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και προγραμματίζουν να διεξάγουν το ίδιο σεμινάριο και στις πόλεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2312 201003 [email protected].

Προηγούμενο άρθροH Επιθεώρηση Χρ. Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Santa Claus Kingdom
Επόμενο άρθροΗ ΑΤΕ Ασφαλιστική στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων LIMRA