Διαμεσολαβούντες

H Επιθεώρηση Χρ. Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Santa Claus Kingdom

H Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής υλοποιεί με συνέπεια σειρά ενεργειών, που την φέρνουν σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ώστε να ακούει τις ανάγκες τους, να τους ενημερώνει για τα ασφαλιστικά προγράμματα και να τους γνωρίζει τον ρόλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου και τη συμβολή του στην κοινωνία.    

Στο πλαίσιο αυτό, για το όλο το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, συμμετέχει στο Santa Claus Kingdom, που άνοιξε τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας, και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί της.

Η εταιρεία Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» παρουσιάζει για 3η χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο στην Ελλάδα κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο, το “Santa Claus Kingdom”, που μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο Βασίλειο του Άι – Βασίλη!

Σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, θα γνωρίσουμε το πραγματικό εργοστάσιο του Άι Βασίλη, την πιο μεγάλη διαδρομή με ποδήλατα Berg (Bikes) 4 x 4, την τεχνητή πίστα σκι και snow board, το μεγάλο παγοδρόμιο, την πιο τρελή τσουλήθρα, το τεράστιο IGLOO, ένα ολόκληρο μεσαιωνικό κάστρο, Ιππότες και Πριγκίπισσες. Και βέβαια το τεράστιο Λούνα Παρκ, με το Carousel, τα Ζώα του Τσίρκου, το Διαστημόπλοιο, τη Σκοποβολή, το Ψάρεμα, τον Ιππόδρομο, το Τραινάκι, το Μεγάλο Τραμπολίνο και τον μεγαλύτερο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ που έχει υπάρξει ποτέ.

Οι Ασφαλιστές της Επιθεώρησης Χρυσολόγου, θα είναι δίπλα στους γονείς και τα χιλιάδες παιδιά που θα επισκεφθούν το Santa Claus Kingdom, θα μιλήσουν μαζί τους, θα τους ενημερώσουν για τα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορούν να εξασφαλίσουν με σιγουριά το μέλλον τους και θα τους «Κοιτάξουν στα Μάτια», μεταδίδοντας την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της πιο μεγάλης Ασφαλιστικής Εταιρείας στη χώρας μας και της Επιθεώρησης Χρυσολόγου.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου μας προσκαλεί «όλους στο περίπτερό μας στο Santa Claus Kingdom για να γιορτάσουμε μαζί, να σας κεράσουμε και να σας ευχηθούμε από κοντά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος!».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας