Προϊόντα

Εξωνοσοκομειακά προγράμματα Premium Διάγνωση, από την Eurolife ERB Ασφαλιστική

Σε μια εποχή που τα δεδομένα για την προστασία της Υγείας έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε λύσεις τις οποίες θα μπορέσουμε να εντάξουμε στον οικονομικό μας προϋπολογισμό για να αισθανόμαστε ήσυχοι και ασφαλείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Eurolife ERB λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας αλλά και τις ανάγκες των πελατών της, επανασχεδίασε τη σειρά προγραμμάτων Premium Διάγνωση δημιουργώντας 4 νέες αναβαθμισμένες, “value for money” προτάσεις διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών παροχών.

Τα νέα προγράμματα Premium Διάγνωση σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να είναι συμπληρωματικά μεταξύ τους, απευθυνόμενα σε διαφορετικά προφίλ πελατών, ανάλογα με την ύπαρξη ή όχι ταμείου και με τη δυνατότητα συμμετοχής ή όχι στο κόστος των εξετάσεων.

Επιπλέον, έμφαση δόθηκε στην προνομιακή αντιμετώπιση σε περίπτωση χρήσης ΕΟΠΥΥ καθώς και στην ειδική τιμολόγηση για ασφαλισμένους παιδιά, στο βασικό πρόγραμμα ώστε ο δρόμος της πρόληψης και της υγείας να είναι ανοιχτός για όλους.

Παράλληλα, η Eurolife ERB επεξέτεινε τις συνεργασίες της εντάσσοντας στους υφιστάμενους Ομίλους Βιοϊατρική και Euromedica και το Δίκτυο «Υγεία net» του Ομίλου Υγεία ώστε ο κάθε πελάτης να επιλέγει τον πάροχο  που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του τόσο σε επίπεδο  γεωγραφικής κάλυψης, όσο και παροχών.

Οι νέες αυτές καλύψεις, προωθούνται από 1.400 επιλεγμένους συνεργάτες της Εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας