Η Mega Brokers επενδύει στην εκπαίδευση και στοχεύει σε συνεργασίες

317

Με καινοτομίες, συνεργασίες και νέα προϊόντα η Mega Brokers SA συνεχίζει να αναπτύσσεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και να επενδύει στην πολύπλευρη εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών της.

Στην κατάμεστη από συνεργάτες αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Ledra Hotel, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε, ειδική εκδήλωση με θέμα «Τεχνικές Διαπραγματεύσεων» που διοργανώθηκε από κοινού με την DAS Hellas, την οποία και παρακολούθησαν συνεργάτες και στελέχη των δύο εταιρειών.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, τόνισε πως «η MegaBrokersSA, η μεγαλύτερη Μεσιτική Εταιρεία, επενδύει και εισέρχεται δυναμικά στον Τομέα της Εκπαίδευσης, εγκαινιάζοντας την αρχή ενός νέου κύκλου με στόχο την επένδυση στη γνώση και την υψηλή κατάρτιση των συνεργατών της. Στόχος μας είναι να δώσουμε υπεραξία στους Συνεργάτες».

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε και τη συνέχιση σχετικών εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για τους συνεργάτες της Mega Brokers SA. Μεταξύ αυτών, προγραμματίζονται ημερίδες

εστιασμένες στην πώληση και τα προϊόντα.  

Στην ομιλία της η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Δ/νουσα Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της D.A.S. Hellas, τόνισε πως η πορεία προς την επιτυχία βρίσκεται στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. «Η Πώληση δεν είναι μια απλή δουλειά, είναι Τέχνη».

Το σεμινάριο για τις Τεχνικές των Διαπραγματεύσεων διεξήχθη από τον κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, Δ/ντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαπραγματεύσεων και Εκπαιδευτής Διαπραγματεύσεων στην Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και η αποκλειστική συνεργασία της Mega Brokers SA με τη DAS Hellas, μιας ένωσης δυνάμεων δύο εταιρειών της Διαμεσολάβησης και της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Πρόκειται για στρατηγική συνεργασία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργειών που η Mega Brokers SA αναπτύσσει προς όφελος των συνεργατών της.

Το σεμινάριο μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν και οι συνεργάτες της Mega Brokers SA από την περιφέρεια σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming.

Προηγούμενο άρθροΗ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ασφαλιστικών Εταιρειών δεσμεύεται για την επίλυση του προβλήματος ΑΣΠΙΣ
Επόμενο άρθροΟικονομικα Αποτελέσματα 2014