Εταιρείες

Η ERGO διακρίθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως True Leader για το 2015

Η ERGO διακρίθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στον αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας «True Leader 2015», που διοργανώνει η ICAP Group.

Ο θεσμός “True Leader” εδώ και έξι χρόνια αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Credit Score).

Η διάκριση της ERGO για το προηγούμενο έτος συνιστά μια σημαντική επιβράβευση καθώς το 2015 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις.

Η ERGO Ζημιών διακρίθηκε ως “True Leader” καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον κλάδο της και την 49η θέση στη γενική κατάταξη σε σύνολο 500 εταιρειών. H εταιρεία ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ICAP για τον θεσμό αυτό δηλαδή, με βάση τα κέρδη EBITDA, τον αριθμό προσωπικού, τη θέση της στον κλάδο από πλευράς κύκλου εργασιών και τη διαβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας (ICAP Score).

Η βράβευση της ERGO πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, παρουσία 300 περίπου υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης και των σημαντικότερων Φορέων Επιχειρηματικότητας της χώρας και το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης (φωτ.).

Ο CEO της εταιρείας, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, σε σχετική δήλωσή του σημείωσε ότι «η βράβευση είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης στρατηγικής για κερδοφόρο ανάπτυξη που ακολουθούμε πιστά τα τελευταία χρόνια και επιβεβαιώνει το σπάνιο περιβάλλον εργασίας, που ενθαρρύνει την ομαδική συνεισφορά και στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την άμεση και ανοικτή επικοινωνία. Είναι η επιβράβευση των προσπαθειών των συνεργατών μας και του προσωπικού μας που εργάζονται με ομαδικό πνεύμα, ήθος και επαγγελματισμό για τους κοινούς μας στόχους».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας