25.9 C
Athens
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Διακρίσεις για την Interamerican και στα φετινά Βραβεία BITE

Δύο διακεκριμένες πρωτιές κατέκτησε στα φετινά Business IT Excellence Awards η Interamerican, επαναλαμβάνοντας την περυσινή πολυνίκη παρουσία της –είχε κατακτήσει τέσσερα βραβεία και έναν έπαινο. Φέτος, η εταιρεία δεν επανέλαβε την υποψηφιότητα της στις περυσινές κατηγορίες, δημιουργώντας χώρο για άλλες υποψηφιότητες και επιλέγοντας να δώσει “στίγμα” προόδου σε διαφορετικούς τομείς, συγκεκριμένα στις λειτουργικές εφαρμογές, όπου κέρδισε με εξαιρετική επίδοση το πρώτο Βραβείο CRM & Ψηφιακού Marketing, και στις επιχειρησιακές εφαρμογές, όπου με άριστη επίδοση κατετάγη πρώτη στις Ειδικές Εφαρμογές για Συγκεκριμένους Κλάδους.

 «HInteramerican έχει επιτύχει την ηλεκτρονική διαφοροποίησή της στην αγορά μας, με την πρωτοποριακή ανάπτυξη ψηφιακών συστημάτων και εφαρμογών σε όλο το φάσμα της οργάνωσης και των λειτουργιών της, υποστηρίζοντας έτσι πολύ πιο αποτελεσματικά τη βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους, αλλά και των προϊοντικών συστημάτων και προγραμμάτων της σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται. Οι μεγάλες επενδύσεις της Εταιρείας κατά την τελευταία εξαετία στην Τεχνολογία με εφαρμογές, στελέχωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων αποδίδουν σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και είναι κολακευτικό να βλέπουμε να αντιγράφονται στην αγορά μας οι καινοτομίες της Interamerican, έστω μερικώς και αποσπασματικά»,  επισημαίνει ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, Γενικός Διευθυντής Εργασιών του Ομίλου, τονίζοντας τη μεγάλη συμβολή της Τεχνολογίας στη βελτίωση των διαδικασιών και της ταχύτητας εξυπηρέτησης των πελατών –ένα μεγάλο έργο με 15 επιμέρους έργα σε ολοκλήρωση ή εξέλιξη διαρκείας.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Εταιρείας, μεταξύ των μεγάλων έργων ψηφιακών εφαρμογών που έχουν ολοκληρωθεί ή εξελίσσονται είναι το σύστημα OnE (ενιαία πλατφόρμα κλάδων κατά ζημιών), το πρόγραμμα Data Warehouse, το σύστημα CRM, το ηλεκτρονικό γραφείο Συνεργατών Πωλήσεων (πλατφόρμα “askme”, e-mobile), η ψηφιοποίηση των αρχείων εγγράφων και συμβολαίων με το “paperless company”, το αυτοματοποιημένο σύστημα underwriting “Genius” στους κλάδους Ζωής και Υγείας και, το διαρκώς εξελισσόμενο έργο υποστήριξης του Anytime online. Το δημιουργικό μέρος και τη λειτουργική ανταπόκριση η Εταιρεία την οφείλει στη δυναμική ομάδα στελεχών και εργαζομένων της IT & Services Διεύθυνσης, όπου επικεφαλής είναι ο Γενικός Δ/ντής, κ. Ξενοφών Λιαπάκης.

Όσον αφορά τα BITE Awards, το Βραβείο “CRM & Ψηφιακό Marketing” παρέλαβε ο κ. Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Interamerican, ενώ τo βραβείο των Ειδικών Εφαρμογών σε Συγκεκριμένους Κλάδους παρέλαβε για λογαριασμό της εταιρείας ο κ. Γιώργος Μαυρέλης.

Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δελτίο, η βράβευση της Interamerican δικαιώνει την έγκαιρη ανταπόκρισή της στις «αδιανόητες μέχρι σήμερα ταχύτητες που έχει προκαλέσει η τεχνολογική πρόοδος στις απαιτήσεις της κοινωνίας, τόσο σε θέματα διαχείρισης και διαφάνειας όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης», όπως έχει τονίσει ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου.

Στη φωτ. τα στελέχη της διεύθυνσης IT & Services Ξενοφών Λιαπάκης (γεν. διευθυντής), Νίκος Μαρουλιανάκης, Γιώργος Κώστας, Στράτος Χατζηπαυλής και Ντέπυ Ζαμπέλη με τα βραβεία BITE.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας