Την κερδοφόρα ανάπτυξη της Συνεταιριστικής επιβεβαίωσε η Γενική Συνέλευση

328

Την υγιή και κερδοφόρα ανάπτυξη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, επιβεβαίωσε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία ενέκρινε ομόφωνα τις εκθέσεις του Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του 2013 και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της οικονομικής χρήσεως 2013.

Παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής  Ασφαλιστικής, κ. Δημήτριος Ζορμπάς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η χρήση  2013 έκλεισε με κέρδη ύψους €5,287 εκατ., έναντι ζημιών λόγω PSI, €7,125 εκατ. το 2012, ενώ η παραγωγή ασφαλίστρων ανήλθε στα €30,9 εκατ., έναντι €35,6 εκατ. στην προηγούμενη χρήση. Το σύνολο των τεχνικών αποθεμάτων επί της παραγωγής ανήλθε στη χρήση 2013 στο 152,9%, έναντι 141,57% το 2012, ενώ ειδικά στον κλάδο αυτοκινήτων έφθασε στο 210,26%, έναντι 196,24% μία χρονιά νωρίτερα. Επίσης τα εποπτικά κεφάλαια ανήλθαν στα €21,8 εκατ. και η κάλυψη περιθωρίου φερεγγυότητας είναι στο 182%.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική συνεχίζει την αειφόρο ανάπτυξή της και καταφέρνει να ξεπερνά κάθε χρόνο τις προσδοκίες των μετόχων της και των πελατών της, τόνισε μιλώντας στη Γενική Συνέλευση των μετόχων ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας, κ. Θωμάς Ιωαννίδης. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, μία εταιρία του χώρου της Κοινωνικής Οικονομίας, φροντίζει πάντα μέσα από τις δράσεις της, τη λειτουργία της και τα προϊόντα της να επιστρέφει στην κοινωνία εμπράκτως την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες της, οι μέτοχοι και όλοι οι συνεργάτες της, πρόσθεσε ο κ. Ιωαννίδης. 

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογή του νέου Δ.Σ., το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

SAN PIETRO ENRICO, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

PHILIPPE RICARD, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

ΜΥΡΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Εντεταλμένος Σύμβουλος

ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος και Γενικός Δ/ντής

AVESANI RENZO GIOVANNI, Μέλος

JEANTET THIERRY, Μέλος

ALAIN MONTARANT, Μέλος

WILLEMS MARTIN RENE ROSE, Μέλος

MAGNEE MARTINE YVONNE, Μέλος

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Μέλος

ΜΠΑΡΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος

ΠΡΙΝΤΖΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, Μέλος

ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Μέλος

ΓΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ, Μέλος.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΤΕ Ασφαλιστική χορηγός στην Εκδήλωση Αποφοίτησης των μαθητών του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού
Επόμενο άρθροΔιακρίσεις για την Interamerican και στα φετινά Βραβεία BITE