Προϊόντα

Δεύτερη γνώμη ιατρού από την “Best Doctors” στο πρόγραμμα Medisystem της Interamerican

Μια νέα παροχή υπηρεσίας, ιδιαίτερα ουσιαστική, εισάγει η Interamerican χωρίς επιπλέον κόστος στα προγράμματα ασφάλισης υγείας Medisystem. Πρόκειται για την υπηρεσία δεύτερης ιατρικής γνώμης, η οποία είναι διαθέσιμη από τις αρχές Μαΐου στους ασφαλισμένους της εταιρείας χωρίς επιπλέον κόστος, με τη συνεργασία της “Best Doctors”. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η εταιρεία προχωρεί σε αυτή την πρωτοποριακή παροχή, που ενισχύει περαιτέρω τη διακριτότητα του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας Medisystem στην ασφαλιστική αγορά, μετά τη διαπίστωση της ανάγκης για μια ακριβέστερη προσέγγιση των περιστατικών υγείας σε διαγνωστικό επίπεδο, στο πλαίσιο της εστίασης στην απόδοση αυξημένης αξίας στους ασφαλισμένους της.

Η υπηρεσία περιλαμβάνεται σε όλα τα νέα συμβόλαια MedisystemFreedom και στα συμβόλαια Optimum και Benefit από την ανανέωση του δεύτερου έτους. Η συνεργαζόμενη “Best Doctors”, που ιδρύθηκε από καθηγητές του Πανεπιστημίου Harvard, λειτουργεί ειδικά για να παρέχει δεύτερη γνώμη μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο 53 χιλιάδων κορυφαίων ιατρών απόλυτης εξειδίκευσης σε 430 ειδικότητες και υπο-ειδικότητες. H “Best Doctors” διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα ανάλυσης και κατηγοριοποίησης των ιατρικών δεδομένων, αξιολογεί με αυστηρών κριτηρίων σύστημα τους συνεργαζόμενους ιατρούς και ανταποκρίνεται σήμερα στις ανάγκες περισσοτέρων από 30 εκατομμύρια ασφαλισμένων σε 40 χώρες.  

Το Medisystem της Interamerican λειτουργεί από το 1998 στη λογική του πλήρους συστήματος (από τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας και την πρόληψη μέχρι τη νοσηλεία και τις χειρουργικές επεμβάσεις) με ιδιόκτητες υποδομές στις οποίες έχει επενδύσει η εταιρεία και με συνεργασίες, που συνθέτουν ένα πανελλαδικό δίκτυο υγείας. Το δίκτυο αριθμεί σήμερα 1.371 συμβεβλημένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 474 ειδικούς συνεργάτες-χειρουργούς που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία χωρίς εμπλοκή του ασφαλισμένου, 240 σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα και 19 κλινικές.

Αναφερόμενος στην παροχή δεύτερης ιατρικής γνώμης ο Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας Interamerican, τονίζει: «Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στον ευαίσθητο τομέα της υγείας την ευρύτερη δυνατή κάλυψη σε μια περίοδο που η ασφάλιση υγείας πρέπει να είναι επαρκής, να κατευθύνεται σωστά στη διαχείριση και να προλαμβάνει, προφυλάσσοντας τον ασφαλισμένο με διασταύρωση γνώμης στο επίπεδο της διάγνωσης».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας