Εσπερίδα για την Ασφάλιση Πιστώσεων από τον Ελληνο-Ολλανδικό Σύνδεσμο

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που έχει υιοθετήσει και της θεματικής διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του, ο Ελληνο-Ολλανδικός Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύνδεσμος (HeDA) οργάνωσε τη  Δευτέρα 12 Μαΐου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την Ασφάλιση Πιστώσεων. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε από την Interamerican, εταιρεία μέλος του Συνδέσμου, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

Οι ομιλητές κ. Μάκης Τζέης, Managing Director της Atradius Credit Insurance, και κ. Αλέξης Γαβριηλόγλου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, επικεφαλής του εμπορικού τομέα της Euler Hermes Hellas, αναφέρθηκαν στο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον για την Ελλάδα και την Κύπρο υπό τις σημερινές συνθήκες και ανέδειξαν με σειρά επιχειρημάτων την αναγκαιότητα της ασφάλισης πιστώσεων. Ακόμη, παρουσίασαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και ανέδειξαν τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την ασφάλιση πιστώσεων, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων με ασφάλεια, επισημαίνοντας τους κινδύνους που εγκυμονούνται στην παροχή υπηρεσιών ή προϊόντων με πίστωση, στην Ελλάδα  και στο εξωτερικό. Οι δύο ομιλητές ολοκλήρωσαν την παρουσίασή τους με ανασκόπηση των εξελίξεων στην διεθνή οικονομία και στον κλάδο των πιστώσεων.

Τη σπουδαιότητα, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία, της ασφάλισης πιστώσεων υπογράμμισε και ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, πρόεδρος του Ελληνο-Ολλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Συνδέσμου, ο οποίος δήλωσε την πρόθεσή ανάληψης εκ μέρους του HeDA αναλόγων πρωτοβουλιών για λειτουργικά ζητήματα του σύγχρονου επιχειρείν.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας