Δράσεις ΕΚΕ

Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα Μέλη και τους Φίλους του ΣΕΣΑΕ

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, το τουρνουά ποδοσφαίρου του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιείται και φέτος με ακόμα περισσότερες συμμετοχές!

Το Σάββατο, 17 Μαΐου 2014, στο “Arena Soccer Club”(Μελισσίων & Κωστή Παλαμά. 151 26  Μαρούσι), δεκαεννέα (19) ποδοσφαιρικές ομάδες από την ασφαλιστική αγορά θα αναμετρηθούν στο γρασίδι, διεκδικώντας τη νίκη για καλό σκοπό.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει το χρηματικό έπαθλο που θα συγκεντρωθεί μέχρι το σφύριγμα της λήξης του τελικού στο φιλανθρωπικό φορέα που εκείνη θα επιλέξει!

Το έπαθλο που θα προσφερθεί στο φιλανθρωπικό φορέα ξεκινά από τα 1.500 € και θα αυξάνεται από τις διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Επιπλέον, όλοι οι φίλαθλοι που θα έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους ή απλά να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της χρονιάς, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ποδοσφαιρική εμπειρία και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης.

Στην προσπάθειά αυτή του ΣΕΣΑΕ πολύτιμη είναι η βοήθεια των χορηγών μας: “CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός και “MATRIX Ins. & Reins. Brokers  S.A.” – Χρυσός Χορηγός.

Πληροφορίες : κα Χαρά Ανέστη, τηλ.: 210 33 34 1117

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας