Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα Ψηφιακή Επικοινωνία & Νέα Ιστοσελίδα

900

Η  Υδρόγειος Ασφαλιστική ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία με μία νέα ψηφιακή καμπάνια και ανανεωμένη εταιρική ιστοσελίδα στο www.ydrogios.gr.

«Μια Ανάσα» είναι ο τίτλος της νέας ψηφιακής καμπάνιας, η οποία είναι ήδη στον αέρα στο κανάλι YouTube και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας.  Στο σχετικό βίντεο μία σειρά από στιγμές καθημερινών ανθρώπων ξεδιπλώνονται, έχοντας ως κοινό στοιχείο…την ανάσα. Είναι φορές που όλοι μας χρειαζόμαστε μια ανάσα, μας υπενθυμίζει. Μια ανάσα για να θυμηθούμε τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή μας, για να βρούμε ξανά την αισιοδοξία και τη δύναμη μέσα μας. Γι’ αυτές τις στιγμές, για τα όμορφα αλλά και τα δύσκολα της ζωής, η Υδρόγειος Ασφαλιστική στέκεται δίπλα μας εδώ και 45 χρόνια, με λύσεις και υπηρεσίες ασφάλισης που μας κάνουν πιο δυνατούς, με ανθρώπινο πρόσωπο, δίνοντας «ανάσα» στα σχέδια και τα όνειρά μας, καταλήγει το βίντεο.

Παράλληλα η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρουσίασε τη νέα της εταιρική ιστοσελίδα. Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τάσεις του διαδικτύου, με απλούστερη δομή, έξυπνο μενού και αναβαθμισμένη αισθητική προσέγγιση, η ιστοσελίδα παρέχει στους χρήστες μία απόλυτα φιλική εμπειρία πλοήγησης, επικοινωνίας και εξυπηρέτησης. Με την σύγχρονη παρουσίαση και οπτικοποίηση του περιεχομένου και ενσωμάτωση ειδικά σχεδιασμένων εικαστικών, infographics, video, blog, έξυπνων χαρτών εύρεσης συνεργατών, σημείων εξυπηρέτησης και άλλων εργαλείων, η ιστοσελίδα παρέχει εύληπτη πληροφόρηση για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δράσεις της εταιρείας, αντανακλώντας τη φιλοσοφία της για άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Ταυτόχρονα αποτελεί την «πύλη» μέσω της οποίας πελάτες και συνεργάτες της έχουν πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και ψηφιακές εφαρμογές που τους παρέχουν αμεσότητα και διευκόλυνση.

Προηγούμενο άρθροΝ. Μακρόπουλος: Η Αξία των Χρηματοδοτικών Εργαλείων στην Επιχειρηματικότητα
Επόμενο άρθροGroupama Ασφαλιστική: Θετικά οικονομικά αποτελέσματα και το 2019