Υδρόγειος Ασφαλιστική: Γιόρτασε 50 χρόνια λειτουργίας τιμώντας τους συνεργάτες της

1203

Μια μεγάλη και ξεχωριστή εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 της χρόνων πραγματοποίησε η Υδρόγειος Ασφαλιστική, αφιερωμένη στα μέλη της εταιρικής της οικογένειας, τους ανθρώπους και συνεργάτες της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, Regency Hyatt, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 200 και πλέον ασφαλιστικών διαμεσολαβητών – συνεργατών της εταιρείας από τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Κέρκυρα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, κεντρικό στοιχείο της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι βραβεύσεις των συνεργατών της εταιρείας, οι οποίες φέτος είχαν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Στο πνεύμα της επετειακής της καμπάνιας «μια οικογένεια, για κάθε οικογένεια», η Υδρόγειος Ασφαλιστική τίμησε 25 ασφαλιστικά γραφεία, τα οποία έχουν υπηρετήσει τον θεσμό της ασφάλισης και συμβάλει στην πορεία της εταιρείας, μέσα από μια επιτυχημένη οικογενειακή διαδοχή, από την πρώτη, στη δεύτερη ή και την τρίτη γενιά ασφαλιστών.

Σε αυτή την ιδιαίτερη, μακροχρόνια και στενή σχέση που συνδέει την εταιρεία με το δίκτυο των συνεργατών της, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης. Ανέφερε ότι η στρατηγική απόφαση της εταιρείας να δραστηριοποιηθεί στην ελληνική περιφέρεια και να επενδύσει στο ανθρώπινο δίκτυο, διατηρώντας το ανθρώπινο της πρόσωπο, ήταν αυτή που εξασφάλισε στην Υδρόγειο Ασφαλιστική μια επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης μέσα στον χρόνο και πρόσθεσε: «Ο σεβασμός, η στήριξη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες που αποτελούν τον ιστό του ασφαλιστικού θεσμού αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας μας. Μέσα από αυτό το ανθρώπινο δίκτυο, όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αμεσότητα τους. Έτσι μεγαλώσαμε, αναπτυχθήκαμε, χτίσαμε μια εταιρεία – πρότυπο και ένα όνομα ισχυρό στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η δική μας ασφαλιστική οικογένεια έχει καταφέρει να περνάει τις αξίες και τα πιστεύω της από γενιά σε γενιά».

«Ο κόσμος σήμερα αλλάζει και εμείς κοιτάμε μπροστά. Επιταχύνουμε συνεχώς τον βηματισμό μας ώστε να παραμένουμε επίκαιροι, σύγχρονοι και στο προσκήνιο των εξελίξεων που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παύλος Κασκαρέλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη θετική πορεία της εταιρείας, η οποία καταγράφει την τελευταία πενταετία σταθερή ανάπτυξη, και μάλιστα πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, τα δύο τελευταία χρόνια. Έκανε, επίσης, ιδιαίτερο λόγο στον ψηφιακό μετασχηματισμό, τομέα στον οποίο η εταιρεία έχει κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις, ο οποίος εξασφαλίζει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές για τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της εταιρείας. Καταλήγοντας, ο κ. Κασκαρέλης τόνισε: «Πάνω από όλα όμως παραμένουμε μια εταιρεία που βασίζεται στον άνθρωπο και τις απεριόριστες δυνατότητές του. Μια εταιρεία που βλέπει τον εαυτό της ως μια μεγάλη οικογένεια, με αποστολή να στέκεται δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια, προσφέροντας ασφάλεια, σιγουριά, ελευθερία, προοπτική».

Την εκδήλωσε παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ τις βραβεύσεις συντόνισε ο κ. Γιώργος Χατζηευθυμίου, Διευθυντής Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Οι απονομές των βραβεύσεων έγιναν από τους κ.κ. Γιάννη Σουρλή, Αν. Γενικό Διευθυντή, Χρήστο Χατζηευθυμίου, Αν. Γενικό Διευθυντή και Διευθυντή Βορείου Ελλάδος και Τζένη Αναγνωστάκη, Εμπορική Διευθύντρια.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑτομικοί Λογαριασμοί ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ: Αποτέλεσμα σύμπραξης και ενότητας
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγροτικών Ασφαλίσεων