Εκπαίδευση

Ξεκινά τον Μάρτιο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΙΑΣ για τις Ομαδικές Ασφαλίσεις

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων και Αξιολόγησης Κινδύνων του ΕΙΑΣ, διάρκειας 24 εκπαιδευτικών ωρών, ξεκινά τον Μάρτιο, σε περιβάλλον webinar και, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν, σε περιβάλλον φυσικής τάξης.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από την Τρίτη, 8 Μαρτίου έως και την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022, 16.00-19.20.

Όπως τονίζει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΕΙΑΣ «σκοπός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η ενδελεχής παρουσίαση του συνόλου των πλευρών των Ομαδικών Ασφαλίσεων στο εκπαιδευτικό κοινό. Η ανάπτυξη των καλύψεών τους, των όρων του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και των εκάστοτε παρατηρούμενων πιθανών εξαιρέσεων. Επίσης, η ανάλυση ειδικότερων διαστάσεων υψηλού ενδιαφέροντος όπως, επί παραδείγματι, των φορολογικών και των πραγματικών κινήτρων αγοράς τους, η εμβάθυνση στα οφέλη τους και η ανάπτυξη μεθόδων προβολής και πωλήσεών τους».

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος θα λάβουν, κατόπιν επιτυχούς ανταπόκρισής τους στις εξετάσεις εμπέδωσης του θεματικού αντικειμένου, την πιστοποίηση EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting.

Συντονιστικός Υπεύθυνος και εκ των Εισηγητών του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι ο κ. Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων του Ομίλου Interamerican.

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, διδάσκουν, επίσης η κα Μαρία Παπαδάτου, Σύμβουλος Ασφαλιστικής Τεχνικής, και ο κ. Γιάννης Χαβρουζάς, εμπειρότατο Οικονομικό Στέλεχος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022.

Περισσότερα: www.eias.gr


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας