Ξεκινά τον Φεβρουάριο το EDI 2020 του ΕΙΑΣ

9511

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών πραγματοποιεί και τη νέα χρονιά το ολοκληρωμένο και κατάλληλα ανασχεδιασμένο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών,  EIAS DIPLOMA ΙΝ INSURANCE Science and Operations, EDI 2020.

 

Το EDI 2020 έχει επικαιροποιηθεί και αναβαθμιστεί σημαντικά, αφού σε αυτό διδάσκουν Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη της Ελληνικής και της Διεθνούς Ασφαλιστικής Αγοράς, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, που διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση στην Ασφαλιστική Επιστήμη και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και έγκριτοι Industry Experts της Ασφαλιστικής Τεχνικής.

Το Πρόγραμμα εμπλουτίζουν ενότητες ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης και αξιολόγησης, e-learning και e-testing, καθώς και πλούσια ψηφιακή βιβλιογραφία. Επίσης προβλέπονται εκπαιδευτικές επισκέψεις, επιμορφωτικές εκδηλώσεις και αντικειμενικές εξετάσεις αξιολόγησης γνώσεων και προόδου των σπουδαστών του.

Αναλυτικότερα, το Πρόγραμμα θα εξελίσσεται κατά το 10μηνο χρονικό διάστημα μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου και Νοεμβρίου 2020, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 16:00 – 20:00, εκτός των περιόδων του Πάσχα, των θερινών μηνών και των αργιών.

Εμπεριέχει δέκα (10) Θεματικές Ενότητες, συνολικής διάρκειας διακοσίων πενήντα  (250) εκπαιδευτικών ωρών. 

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών επιχειρεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες πλήρεις δυνατότητες απόκτησης συνολικών, εποπτικών και σφαιρικών γνώσεων επί του συνόλου των κλάδων Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και Ασφαλιστικής Τεχνικής, καθώς και επί του συνόλου των λειτουργιών της σύγχρονης Ασφαλιστικής Επιχείρησης.

Αιτήσεις Συμμετοχής  θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς αυτό είναι εντεταγμένο στον ΟΑΕΔ και έχει αριθμητικό όριο συμμετοχής σπουδαστών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.eias.gr

Προηγούμενο άρθροSofos Insurance Agency & Globalis A.E.: Ενημερωτική ημερίδα συνεργατών στην Πάτρα
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος για το ISO 9001:2015