Για τη χρήση πρωτοποριακού λογισμικού βραβεύτηκε η CNP Cyprialife LTD.

Η απονομή των βραβείων Καινοτομίας 2017, που απονέμει κάθε χρόνο μετά από διαγωνισμό η ΟΕΒ, πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το βραβείο καινοτομίας στον Τριτογενή Τομέα, στην κατηγορία υπηρεσιών, απονεμήθηκε στη CNP Cyprialife LTD, για την ανάπτυξη και χρήση πρωτοποριακού λογισμικού Ηλεκτρονικής Ανάλυσης Αναγκών του Πελάτη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εργαλείο, ο σχεδιασμός του οποίου βασίζεται στις ιδιαιτερότητες, επιθυμίες και ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η μοναδική αυτή ηλεκτρονική και επιστημονική μέθοδος, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Κύπρο στον ασφαλιστικό κλάδο, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για την ασφάλεια του πελάτη, μέσω προτεραιοποίησης και ποσοτικοποίησης πιθανών κινδύνων.

Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης μπορεί να έχει άμεσα ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς μπορεί καλύτερα να προστατεύσει την καθημερινότητά του και κατ’ επέκταση την έλευση του εισοδήματός του.

Τα οφέλη που προέκυψαν από αυτή τη δραστηριότητα είναι πολλαπλά. Μέσω αυτής της μεθοδολογίας η εταιρεία έχει στοχεύσει και έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο προώθησης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, έχει επανεκπαιδεύσει το ανθρώπινο δυναμικό της, ούτως ώστε να είναι έτοιμο να ανταποκρίνεται στο νέο διαμορφωμένο οικονομικό περιβάλλον, και έχει στρατολογήσει ένα μεγάλο αριθμό μορφωμένων νέων συνεργατών, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανεργίας.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει ανεβάσει το μορφωτικό και γνωσιολογικό επίπεδο των ανθρώπων της και έχει δώσει την ευκαιρία στον πελάτη να γνωρίσει τον θεσμό της ασφάλισης, κάτω από ένα άλλο φακό, πιο επαγγελματικό από αυτόν που είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Βραβείο καινοτομίας στη CNP Cyprialife

Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings και της CNP Cyprialife, κ. Τάκης Φειδία, και η Γενική Διευθύντρια της CNP Cyprialife, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου.

Ο κ. Φειδία ευχαρίστησε την ΟΕΒ για την τιμητική διάκριση και ανέφερε:

«Στις εταιρείες της CNP Cyprus, η καινοτομία αποτελεί κύριο άξονα της στρατηγικής που ακολουθούν. Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να είναι δυνατή και να πρωταγωνιστεί στον τομέα της, ο δρόμος της καινοτομίας είναι ο δρόμος για το μέλλον. Το κέντρο ύπαρξης μιας ασφαλιστικής εταιρείας είναι να αναγνωρίζει έγκαιρα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της και να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε αυτές, με πρωτοποριακές λύσεις».

 

Προηγούμενο άρθροΔ. Γαβαλάκης: Υποψήφιος με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας»
Επόμενο άρθροΣΕΜΑ: Νέα δράση στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης