Διαμεσολαβούντες

Δ. Γαβαλάκης: Υποψήφιος με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας»

Υποψήφιος στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου «Το Επιμελητήριό μας» είναι ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ. Στο μήνυμά του αναφέρει:

 «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. εκτιμώντας ότι, σήμερα παρά ποτέ, τόσο ο ελεύθερος επαγγελματίας όσο και οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την περαιτέρω ενίσχυση του επιμελητηριακού θεσμού ως καθοριστικό σύμμαχό τους στην προώθηση προς την πολιτεία προτάσεων και ιδεών, από τη μια, αλλά και στη διαρκή προσπάθεια για εξωστρέφεια, δικτύωση και επιμόρφωση, από την άλλη.
Ταυτόχρονα το ΕΕΑ μπορεί, συνεχίζοντας το ήδη πετυχημένο έργο της τελευταίας 4ετίας, να αναπτύξει περισσότερες πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με τα σωματεία του κλάδου, ώστε να αναδειχθεί εντονότερα ο ρόλος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, τόσο προς την κοινωνία όσο και προς την πολιτεία. Μπορεί να αποτελέσει μοχλό συμβουλής αλλά και πίεσης προς του αρμόδιους φορείς, ώστε να ανατραπούν φορολογικές πολιτικές που αποδεδειγμένα οδηγούν στη συρρίκνωση της παραγωγικής διαδικασίας και ταυτόχρονα να αναδειχθούν σύγχρονα μοντέλα τόνωσης της επιχειρηματικότητας και αύξησης της απασχόλησης.
Το έργο της προεδρίας του Γ. Χατζηθεοδοσίου και των ανθρώπων που τον πλαισίωσαν είναι αυταπόδεικτο. Ο εκσυγχρονισμός του Επιμελητηρίου, η εξωστρέφειά του, ο δυναμισμός στην προώθηση των αιτημάτων της επιχειρηματικότητας αλλά και οι δράσεις συνεισφοράς προς όλα τα επαγγέλματα και τους φορείς τους, έδωσαν το στίγμα της περιόδου που πέρασε. Γι’ αυτό και η επιλογή μου να συμπορεύομαι σε αυτή την προσπάθεια με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας». Άλλωστε η 6χρονη επιτυχημένη συνεργασία του ΕΕΑ και του Προέδρου του με τα σωματεία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και φυσικά με τον ΠΣΣΑΣ και με μένα προσωπικά, για την προώθηση των θεμάτων του κλάδου, αποτελεί κατά την εκτίμησή μου εγγύηση για το έργο που μπορούμε να υλοποιήσουμε στη διάρκεια της επόμενης θητείας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας