Διαμεσολαβούντες

Ο Σ. Κουφογεώργος υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας»

Ο κ. Σωτήρης Κουφογεώργος, Ταμίας του ΠΣΣΑΣ, μετέχει ως υποψήφιος στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας». Σε μήνυμά του στους ψηφοφόρους του ΕΕΑ αναφέρει τα εξής:

«Όπως κάθε 4 χρόνια, τις ημέρες Σάββατο – Κυριακή & Δευτέρα (2 – 3 & 4/12/2017) και ώρες 9:00 έως 19:00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών – Πανεπιστημίου 44 , θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για δεύτερη φορά στηρίζω τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας», με επικεφαλής τον νυν Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.
Ο λόγος που συνεχίζω να είμαι μαζί του είναι διότι τήρησε τις δεσμεύσεις και πραγματοποιήθηκαν πολύ περισσότερα από το πρόγραμμα της προηγούμενης τετραετίας (Απολογισμός).
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μπορεί και πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερο (Νέο πρόγραμμα – Δεσμεύσεις). Θα είναι Τιμή μου να στηρίξετε την Υποψηφιότητά μου, για να μου δώσετε τη δύναμη να βοηθήσω στην πραγματοποίηση των νέων στόχων. (Βιογραφικό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ενημερώνω ότι θα βρίσκομαι και τις 3 ημέρες στον χώρο των εκλογών, για να υποστηρίξω τη διαδικασία. Σας περιμένω».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας