ΤτΕ: Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις πιστοποίησης του Οκτωβρίου στην Αθήνα

1263

Αναρτήθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος οι πίνακες επιτυχόντων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων της 24ης και 25ης Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤτΕ, οι ατομικές πιστοποιήσεις θα σταλούν, εντός δεκαπέντε ημερών, στους επιτυχόντες μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στις ταχυδρομικές διευθύνσεις που έχουν δηλώσει στις αιτήσεις συμμετοχής.

Για τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Δείτε τους πίνακες επιτυχόντων εδώ.

Τον Φλεβάρη οι επόμενες εξετάσεις στην Αθήνα

Τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων ανακοίνωσε η ΤτΕ για τις 20 & 21 Φεβρουαρίου 2020, στην Αθήνα.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, στην Αθήνα.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων, καθώς και οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση, θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, στην Αθήνα.

Περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ Ευρωπαϊκή Πίστη δημοσίευσε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα για την Ψηφιακή Ακαδημία Student Edition με την υποστήριξη της Eurolife FFH