Το Κατάρ μπαίνει δυναμικά στην Ελλάδα και στον κλάδο της ναυτασφάλισης

628

Με όχημα την QBrokers Hellas, αποκλειστικό εκπρόσωπο της Qatar Europe Limited(QEL) στην Ελλάδα, θυγατρικής εταιρείας του Qatar Insurance Company (QIC Group), οι Καταριανοί επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην ελληνική αγορά και στον κλάδο των ναυτασφαλίσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «αρχής γενομένης μάλιστα από τον Μάιο του 2017 η QBrokers Hellas θα παρέχει, όπως πάντα σε ανταγωνιστικό πλαίσιο προσφορών και με την εγγύηση και την υποστήριξη του QICGroup, ασφαλιστικές υπηρεσίες του υψηλότερου επιπέδου για πλοία και σκάφη αναψυχής.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα της θα καλύπτουν τόσο τον επαγγελματία, όσο και τον ιδιώτη με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένα πάντα στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης και, το κυριότερο, με την εγγύηση ενός παγκόσμιου ασφαλιστικού κολοσσού που διατηρεί την πιο ισχυρή αξιολόγηση από τους διεθνείς οίκους».

Να σημειωθεί ότι ο ασφαλιστικός όμιλος της Μέσης Ανατολής δραστηριοποιείται, επί μία διετία και πλέον, στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου στη χώρα μας, με «έντονη και δραστήρια παρουσία».

«Όπως είναι γνωστό, ο Qatar Insurance Company Group διατηρεί ένα από τα υψηλότερα ratings με πιστοληπτική διαβάθμιση “AStrong” από την Standard & Poors και “AExcellent” από την ΑΜ Best, τον οίκο αξιολόγησης, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τις επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου», επισημαίνεται εν κατακλείδι στο δελτίο τύπου.

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΑΔΕ αντιδρά στη νέα αύξηση ασφαλιστικών εισφορών
Επόμενο άρθροΤάκης Φειδία: Νέα Βήματα ανάπτυξης για τη CNP Cyprus