To 3ο Live Well Event της NN Hellas την Κυριακή 19 Απριλίου 2015

317

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Απριλίου στις 11 το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος, η NN Hellas διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την εκδήλωση Live Well Event. Η ετήσια μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας, φέτος είναι ακόμη πιο ξεχωριστή για την NN, αφού εντάσσεται στο πρόγραμμα επικοινωνίας μετονομασίας της από ING.

Για ακόμη μία χρονιά, το Live Well Event αποτελεί μία συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, και έχει στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι για μία καλή υγεία, είναι απαραίτητη η πρόληψη, η άσκηση και η σωστή διατροφή.

Το Live Well Event είναι μία αθλητική εκδήλωση ανοιχτή για όλη την οικογένεια, όπου όλοι μπορούν ελεύθερα να απολαύσουν μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων χωρίς αυτοκίνητα, περπατώντας, τρέχοντας, κάνοντας ποδήλατο, ή με όποιον άλλον τρόπο επιθυμούν.

Φέτος, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του Live Well Event, διοργανώνεται και χρονομετρημένη διαδρομή 5 χιλιομέτρων, για τους πιο ανταγωνιστικούς. Συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό το σκέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο nnlivewell.gr, αναλαμβάνοντας το κόστος των 5 Ευρώ, ποσό το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για τη στήριξη του σωματείου «Μαζί για το Παιδί».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη, όπου θα συνδυάσουν την παρουσίαση, με γυμναστική και πολύ κέφι. Παράλληλα, το Live Well Event περιμένει και τους μικρούς του φίλους, με διασκεδαστικές κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση που θα προσφέρει στους νικητές πλούσια δώρα!

Προηγούμενο άρθροΑπαντήσεις… direct από την… Hellas Direct
Επόμενο άρθροΝέο Πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Τεχνικών από την Interamerican