Διεθνή

Τίτλοι τέλους για το amazon.co.uk/insurance

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon αποφάσισε, μετά από εσωτερική αξιολόγηση, να κλείσει την πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλίσεων Amazon Insurance Store, που εισήλθε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από 15 μήνες.

Το amazon.co.uk/insurance παρουσιάστηκε σε επιλεγμένους πελάτες στις 19 Οκτωβρίου 2022, ενώ ακολούθησε η λειτουργία του σε εθνικό επίπεδο στο τέλος του ίδιου έτους. Οι πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες που προσέφεραν καλύψεις για κατοικίες ήταν οι Ageas UK, Co-op και LV= General Insurance. Αργότερα προστέθηκαν οι Policy Expert και η Urban Jungle.

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, αξιολογήσαμε διάφορες επιχειρήσεις και προγράμματα και λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε το Amazon Insurance Store», φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής του Amazon Insurance Store, κ. Vassil Gedov. «Οι πελάτες που έχουν αγοράσει ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν θα δουν αλλαγές στην κάλυψή τους, στις εν εξελίξει απαιτήσεις ή σε μελλοντικές αξιώσεις που ενδέχεται να υποβάλουν κατά τη διάρκεια της κάλυψής τους. Θα τους παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με οποιεσδήποτε ενέργειες πρέπει να κάνουν ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής».

Πηγή: insurancebusinessmag.com


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας