Τελετή απονομής βραβείων Life Plan 2022

874
Βραβευθέντες 2022.

Σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, η ετήσια Τελετή Απονομής των βραβείων στους συνεργάτες της Life Plan, στο κτήμα Βαλασία.

Για μία ακόμη χρονιά, η Life Plan επιβράβευσε τους συνεργάτες της για την συνέπεια, το ήθος αλλά και την προσήλωση στους υψηλούς επαγγελματικούς  στόχους  που θέτουν κάθε χρόνο.

Ο ιδρυτής της Life Plan, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, κατά την παρουσίασή του με τη φράση «Είμαστε υπερήφανοι για..», ανέδειξε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία ξεχωριστή, τόσο για τους παραγωγικούς και ποιοτικούς δείκτες, όσο και για τη φιλοσοφία, τη δομή και την οργάνωση της.

Έμφαση δόθηκε στο ιδιαίτερα «οικογενειακό» κλίμα μεταξύ των συνεργατών -για το οποίο αξίζει να αναφερθεί ότι έκαναν λόγο στους χαιρετισμούς που απηύθυναν και οι καλεσμένοι, αλλά και στην αξία που δίνει η Life Plan τόσο στην εκπαίδευση, υπενθυμίζοντας ότι είναι η μόνη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα η οποία είναι affiliated member της Limra και, ταυτόχρονα, συνδεδεμένο μέλος του ΕΙΑΣ, όσο και στην επένδυση στις νέες τεχνολογίες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Δημήτρη Γαβαλάκη στη νέα Ψηφιακή εφαρμογή (OnLine και Mobile Application), η οποία σχεδιάστηκε από τη Life Plan για τους συνεργάτες της, τονίζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της.

Τελετή απονομής βραβείων Life Plan 2022
Χώρος παρουσίασης της εκδήλωσης.

«…Τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαμε και εξελίξαμε επί 25 χρόνια στο management ασφαλιστικών πρακτόρων μαζί με την τεχνογνωσία μας αποτελούν τη μαγιά της συγκεκριμένης καινοτομίας, δημιουργώντας ένα μοναδικό εργαλείο για τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της εταιρείας μας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυριανές προκλήσεις του επαγγέλματός μας».

Αναλυτικά η φετινή Απονομή Βραβείων έχει ως εξής:

  • Κλάρα Κατερίνα

2η σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών – 2η σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου –

Limra International Award for Productivity Gold & International Quality Award

  • Κουκουλιάκου Φωτεινή

1η σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου – 1η σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών Κλάδου Γενικών Ασφαλίσεων

 Limra International Award for Productivity Silver

  • Πανδή – Παλιού Κωνσταντίνα

1η σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών – 3η σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου

 Limra International Award for Productivity Silver & International Quality Award

  • Αλεξάνδρου Θωμάς

3ος σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών

  • Κατσίλη Χριστίνα

1η σε αριθμό νέων πελατών κλάδου Ζωής

1η  Νέα συνεργάτης σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών  (Βραβείο ‘Σταμάτης Συγγρός’)

Limra International Award for Productivity Silver & International Quality Award

  • Μιχαλόπουλος Ιωάννης

1ος  Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)

  • Καραγιάννης Ανδρέας

2ος  Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, από την Eurolife FFH οι κ.κ. Ν. Δελένδας, Γενικός  Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, Ν. Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων και ο Λ. Σίδερης, Διευθυντής Δικτύου Πωλήσεων, από την NN Hellas II οι κ.κ. Δ. Νοδάρος, Chief Sales Officer NN Hellas, Μ. Χατζηδημητρίου, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου, Α. Δένδης, Corporate Sales Manager, και ο Β. Χατζηνικολής, Senior Account Executive Corporate Sales, από την ΕΘΝΙΚΗ ο κ. Μ Τάτσης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, από την GROUPAMA o κ. K. Σεμερτζόγλου Εμπορικός Διευθυντής, από την Cromar Insurance Group ο κ. John Croker, Διευθύνων Σύμβουλος, από την INTERASCO η κα. Ν. Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing, από την Interamerican ο κ. Μ. Μοσχονάς, Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτορειακού δικτύου του Ομίλου, και η κα. Σ. Αρβανιτάκη, Senior Account Manager, από την Generali ο Κ. Ρεμούνδος, Group Sales Manager, και η κα. Σ. Δήμου, Account Executive Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, από την A.I.G, η κα Δ. Τσιμάρα, Business Developer Distribution, από την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ο κ. Χ. Τούλας και ο κ. Κ.Χρονόπουλος, Sales Supervisor από την ALLIANZ.

Η επιτυχημένη βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και με πολλές στιγμές χαράς στον υπέροχο χώρο του κτήματος.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροRetail Investment Strategy: η πρόταση της Insurance Europe
Επόμενο άρθροCORI AGENTS: Direct για εμάς είναι το πρόσωπο με πρόσωπο