Ταξίδι στο Κάιρο για 10 συνεργάτες της Mega Brokers με τη Eurolife FFH

685

Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι επιβράβευσης απόλαυσαν 10 Συνεργάτες της Mega Brokers, σε συνεργασία με τη Eurolife FFH, στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το ξεχωριστό Κάιρο.

Οι συνεργάτες, που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του 8ου Διαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου ζωής, σε συνεργασία με τη Eurolife FFH Aσφαλιστική, εξερευνήσαν την αιγυπτιακή ιστορία και πολιτισμό.

Το πλούσιο πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, περιελάμβανε εικόνες σε ένα ανεξάντλητο, νοσταλγικό παρελθόν με ξενάγηση στο Κάιρο, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συνεργάτες επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 100.000 εκθέματα από όλες τις περιόδους της Αιγυπτιακής ιστορίας και τις πυραμίδες της Γκίζας – ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, τη Σφίγγα, που παριστάνει τον Φαραώ Χεφρήνα με σώμα λιονταριού, αλλά και επίσκεψη στο ανεπανάληπτο παζάρι Khan El Khalili, ενώ σημαντική στιγμή ήταν η επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ταξίδι στο Κάιρο για 10 συνεργάτες της Mega Brokers με τη Eurolife FFH

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθυντής του κλάδου ζωής, κ. Γιάννης Παππάς, και ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων Eurolife FFH, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους επιτυχόντες Συνεργάτες.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εταιρεία και τους συνεργάτες της ήταν η βραδιά βραβεύσεων. Οι βραβεύσεις αυτές αναφέρονταν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως η διατήρηση και η ποιότητα δεικτών χαρτοφυλακίου με τη Mega Brokers και τη Eurolife FFH.

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού βρήκε όλους τους συμμετέχοντες ενθουσιασμένους ενώ όλοι επιβεβαίωσαν πως η Αίγυπτος βρίσκεται ανάμεσα στους προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί μια φορά στην ζωή του.

Η παρακίνηση και ανταμοιβή των συνεργατών της Mega Brokers, όπως επισημαίνεται, αποτελεί αναμφισβήτητα προτεραιότητά της και σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία ανανέωσε το διαγωνισμό για το 2023 σε έναν ακόμη ξεχωριστό προορισμό έκπληξη.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕΑΕΕ: €6 εκατ. οι αποζημιώσεις για τις δασικές πυρκαγιές του Ιουλίου 2022 στην Αττική
Επόμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Στρατηγική επιλογή η ενίσχυση του Agency System