Εταιρείες

Συνεργασία Ευρωκλινικής Αθηνών με την MetLife Alico

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων για υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, η Ευρωκλινική Αθηνών προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την MetLife Alico, μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο,

Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι στην MetLife Alico με ατομικά και ομαδικά συμβόλαια θα απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη.

όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η Ευρωκλινική Αθηνών εγγυάται την ολοκληρωμένη προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και την απόλυτη αφοσίωση όλων των ανθρώπων της στη φροντίδα των ασθενών.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο της Ευρωκλινικής

Η Ευρωκλινική Αθηνών, από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία σύγχρονη κλινική στο κέντρο της Αθήνας, διαμορφωμένη σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά. Αφοσιωμένη πάντα στην υγεία του παιδιού, έχει σαν στόχο την παροχή άριστης ιατρικής φροντίδας, θεραπείας και νοσηλείας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Οι κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής επενδύουν στο μέλλον προάγοντας την προληπτική ιατρική, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογία αιχμής.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας