Εκδηλώσεις

Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017

Με κεντρικό μήνυμα “You are the key”, το Ετήσιο Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων 2017 της NN Hellas, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στις 24 Απριλίου, ανέδειξε το σύνολο του Δικτύου των Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN ως το «κλειδί της επιτυχίας», για την επίτευξη των στόχων και του οράματος του οργανισμού.

Το περιεχόμενο του Συνεδρίου ήταν απόλυτα εναρμονισμένο με τη νέα στρατηγική της ΝΝ Hellas να αποτελέσει έναν πρότυπο οργανισμό. Η Διοικητική Ομάδα της ΝΝ Hellas θέλησε να τονίσει ότι το αποκλειστικό Δίκτυο της ΝΝ αποτελεί την κινητήριο δύναμη του οργανισμού, συνδέει την ΝΝ με τους ασφαλισμένους της και είναι οι πρεσβευτές της Εταιρείας στην ελληνική αγορά.

NN Hellas Συνέδριο 17 Πολιτοπούλου

Συντονιστής του φετινού Συνεδρίου Πωλήσεων ήταν ο νέος Brand Ambassador της ΝΝ, κ. Γιάννης Στάνκογλου. Μετά το καλωσόρισμά του, η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Ηellas, απευθύνθηκε στους Συνεργάτες: «Είστε Leaders, είστε Πρωταθλητές! Όχι μόνο για τις πολλές σας πωλήσεις και τα ρεκόρ που κατακτάτε, αλλά γιατί μπορείτε να προσαρμόζεστε γρήγορα στις εκπλήξεις που μας παρουσιάζει η αγορά τα τελευταία χρόνια, στα προβλήματα που εμφανίζονται στην καθημερινότητα της εργασίας σας, χωρίς ταυτόχρονα να χάνετε το πάθος σας για νέες πωλησιακές επιτυχίες, χωρίς να χάνετε την αγάπη σας στις σχέσεις σας με τους πελάτες, χωρίς να χάνετε την πίστη και την αφοσίωσή σας στην Εταιρεία μας. Είσαστε πραγματικά το κλειδί της επιτυχίας, για να δημιουργήσουμε μια νέα Εταιρεία. Μια Εταιρεία με προοπτική, βασισμένη σε νέα πρότυπα». Κλείνοντας την ομιλία της ανέφερε: «Πολύ σύντομα, θα έχουμε μια Εταιρεία αναγεννημένη, όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε εδώ ΜΑΖΙ, για να κάνουμε την ΝΝ Ηγέτιδα της Ασφαλιστικής Αγοράς».

Συνέδριο NN Hellas 17 Σωτηράκος

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της ΝΝ Hellas, κ. Μιχάλης Σωτηράκος, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, πρωτοποριακού προγράμματος ασφάλισης υγείας με εύρος παροχών για όλη την οικογένεια και με ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τους Συνεργάτες για τις βελτιώσεις στις διαδικασίες ανάληψης και αποζημίωσης Retail Ζωής/Υγείας και για τα νέα εργαλεία δουλειάς, τόσο στη Μεσιτική της ΝΝ όσο και στα ομαδικά συμβόλαια. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της διαρκούς επένδυσης της ΝΝ στην τεχνολογία, παρουσιάστηκε ένα νέο application για smartphones, μία σημαντική προσθήκη στη “φαρέτρα” των Ασφαλιστικών Συμβούλων, για τη διευκόλυνση του καθημερινού έργου τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την έδρα και με “πρώτο παγκόσμιο πιλότο” την Ελλάδα.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν  η παρουσία στη σκηνή ενός σπουδαίου Έλληνα, του κ. Νίκου Κακλαμανάκη. Ο κορυφαίος αθλητής μοιράστηκε τις μικρές και μεγάλες στιγμές της Ολυμπιακής του πορείας και το κλειδί για τη διαχείριση της νίκης αλλά και της ήττας. Ο κ. Νίκος Κακλαμανάκης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Αν ξέρεις πού πας και κυρίως γιατί, ο άνεμος είναι πάντα ευνοϊκός. Αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι και δίχως την προσπάθεια, η νίκη είναι μισή». Μίλησε για τις λέξεις-πυξίδα στη ζωή του: «Ονειρεύομαι, στοχεύω, προσπαθώ, πετυχαίνω». Προέτρεψε τους συμμετέχοντες να τολμήσουν τα δικά τους όνειρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τόλμησα το όνειρό μου δίχως να διαπραγματευτώ τις αξίες μου και δεν το εγκατέλειψα ποτέ, γι’ αυτό οι άνθρωποι μου χαμογελούν». 

Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017

Το Συνέδριο της ΝΝ Ηellas ολοκληρώθηκε με την προβολή ενός video, το οποίο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και περιλάμβανε τις απόψεις των συμμετεχόντων για το ποιο είναι για τους ίδιους το κλειδί της επιτυχίας. Ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος κλείνοντας είπε: «Οι βραβεύσεις αποτελούν κίνητρο για τις προσπάθειες ολόκληρης της χρονιάς, αλλά είναι και το επιστέγασμά τους. Τα δικαιωμένα σας πρόσωπα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα. Από αύριο ξεκινάμε πάλι στον καθημερινό αγώνα, με το ίδιο πάθος που έχουμε όλοι μας για τη δουλειά μας, με αγάπη για την Εταιρεία μας, με φροντίδα για τον πελάτη, γνωρίζοντας ότι το κλειδί για την επιτυχία και την κερδοφορία είστε εσείς οι ίδιοι!».

Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2017

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας