Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas 2020: «40 χρόνια κοιτάζουμε πάντα μπροστά»

1064

Ψηφιακά πραγματοποιήθηκε φέτος το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas, με θέμα «40 χρόνια κοιτάζουμε πάντα μπροστά».

Το 2020 αποτελεί σταθμό για την εταιρεία, καθώς γιορτάζει τα σαράντα χρόνια παρουσίας και προσφοράς της στην Ελλάδα. Λόγω της πανδημίας, το συνέδριο διεξήχθη για πρώτη φορά με ψηφιακή πλατφόρμα τηρώντας τους κανόνες για την αποφυγή των συναθροίσεων. Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Γιάννης Στάνκογλου, βράβευσε όπως κάθε χρόνο, τις επιτυχίες του Αποκλειστικού Δικτύου της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο καθηγητής κ. Ηλίας Μόσιαλος και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics, του μεγαλύτερου ερευνητικού οργανισμού του βρετανικού πανεπιστημίου, παρουσίασε μία άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία για την πορεία της πανδημίας. Παράλληλα, τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ερευνητικό τομέα καθώς και για τον τρόπο συνύπαρξης της Δημόσιας και της Ιδιωτικής Υγείας.

Τη μεγάλη αυτή γιορτή της ΝΝ Hellas έκλεισε ο κ. Δημήτρης Χρόνης, ο κεντρικός ήρωας της νέας διαφημιστικής ταινίας της εταιρείας, ο οποίος, μέσα από την δική του αληθινή ιστορία, πέρασε μηνύματα αισιοδοξίας, αναφέροντας ότι το συστατικό της επιτυχίας είναι η επιμονή και η υπομονή μέχρι να φτάσεις τους στόχους σου.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Ηellas, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Φέτος, δεδομένων των συνθηκών, γιορτάσαμε ψηφιακά με το δίκτυό μας επιβραβεύοντας τους συνεργάτες μας για την προηγούμενη χρονιά. Με τη συμβολή όλων καταφέραμε να γίνουμε πρότυπη εταιρεία. Kάνουμε πράξη τις Αξίες μας ‘Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε’ και στη διαχείριση της πανδημίας έχουμε τον άνθρωπο ως προτεραιότητα».

Ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellas, υπογράμμισε ότι «Στην NN Hellas έχοντας εφαρμόσει το νέο λειτουργικό μοντέλο της εταιρίας μας, διαθέταμε τις απαραίτητες υποδομές που υποστήριξαν αποτελεσματικά το δίκτυο πωλήσεων και τους ασφαλισμένους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης και να είμαστε δίπλα τους, ώστε να κάνουν πραγματικότητα ό,τι είναι σημαντικό για εκείνους».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της ΝΝ Ηellas αυτά τα 40 χρόνια:

Προηγούμενο άρθροΑποσαφήνιση των απαιτήσεων αναφοράς για τα PEPP ζητά η Insurance Europe από την EIOPA
Επόμενο άρθροH εκπαίδευση των Συνεργατών της Interamerican σε απόλυτα ψηφιακό περιβάλλον