Διαμεσολαβούντες

Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας: Εκδήλωση Γενικής Συνέλευσης και κοπή πίτας

Σε φιλικό και συναδελφικό κλίμα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας υποδέχτηκε τα μέλη του, με την ευκαιρία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και κοπής της πίτας, σε μια βραδιά όπου όλοι μεταξύ τους αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τα ζητήματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά, η οποία σε πείσμα των καιρών δείχνει σαφή σημάδια ανάκαμψης και, ειδικότερα, στους κλάδους Υγείας και Σύνταξης, χωρίς να υπολείπεται και ο κλάδος φυσικών καταστροφών (πυρκαϊά, σεισμός, πλημμύρα κλπ).

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, αυτό οφείλεται στο αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, οι οποίοι όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι με μικρό κόστος μπορούν να καλύψουν σημαντικές οικονομικές ζημίες που θα προκύψουν από ένα αναπάντεχο γεγονός. Τονίστηκε, επίσης, η καθοριστική συμβολή του επαγγελματία-συμβούλου ασφαλιστή, ο οποίος, με τη γνώση και εμπειρία του και κυρίως με τη φυσική παρουσία του, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου σε κάθε δύσκολη στιγμή και ιδιαίτερα όταν επέλθει ζημία, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Ηλίας Τσολάκης και Γιώργος Νίκος, Πρόεδρος και Αναπλ. Γ.Γ. αντίστοιχα της ΠΟΑΔ, οι οποίοι στην ομιλία τους τόνισαν τη σύμπνοια που παρατηρείται πλέον σε όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του αντίστοιχου συλλόγου Ν. Τρικάλων, κ. Κόκκοβας Απόστολος.

Σημαντική ήταν η έλευση νέων συναδέλφων, οι οποίοι έγιναν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου.  

       Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                                 ΣΑΜΑΡΑ-ΝΑΣΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας