Στρατηγική συνεργασία Euroins Ελλάδος με Mondial Assistance

720

Η Euroins Ελλάδος ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Mondial Assistance, που αφορά στην παροχή υπηρεσιών στους τομείς Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας.

«Με γνώμονα τη δέσμευση μας απέναντι στον ασφαλισμένο για παροχή άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες, η Euroins Ελλάδος διευρύνει συνεχώς τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες του χώρου», τονίζει η εταιρεία στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Σε αυτό το πλαίσιο, από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, η Euroins Ελλάδος ενώνει τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρεία παροχής οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος αυτοκινήτων, Mondial Assistance.

Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στην παροχή υπηρεσιών στους τομείς Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας, με 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης, 365 μέρες τον χρόνο.

Η νέα οδική βοήθεια θα ισχύει για όλα τα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια καθώς και για όλες τις ανανεώσεις του κλάδου αυτοκινήτων με ημερομηνία έκδοσης 17/11/2022 και μετά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καλωσορίζουμε τη Mondial Assistance, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής οδικής βοήθειας & φροντίδας ατυχήματος, ως βασικό συνεργάτη μας στην Ελληνική επικράτεια. Με στρατηγική ανάπτυξης και δομημένο πλάνο δράσης, η Euroins Ελλάδος επιλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της και καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, επενδύει συνεχώς σε νέες συνεργασίες και τεχνολογίες με απώτερο στόχο να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροAffidea: Στην Ελλάδα ο Αξονικός Τομογράφος 128 τομών Revolution Maxima
Επόμενο άρθροΝέος Αντιπρόεδρος της Insurance Europe ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου