Νέος Αντιπρόεδρος της Insurance Europe ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

1326

Είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς εκλέγεται στο σημαντικό αυτό αξίωμα.

Η Γενική Συνέλευση της Insurance Europe, της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας των ενώσεων των ασφαλιστικών εταιρειών, εξέλεξε τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ως Αντιπρόεδρο.

Η θητεία του κ. Σαρρηγεωργίου, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, είναι σε άμεση ισχύ και θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Από τη θέση του Αντιπροέδρου της Insurance Europe ο κ. Σαρρηγεωργίου θα λειτουργεί ως ενεργός εκπρόσωπος της ασφαλιστικής αγοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σχολιάζοντας την εκλογή του κ. Σαρρηγεωργίου o κ. Andreas Brandstetter, Πρόεδρος της Insurance Europe, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά συγχαίρω τον Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου για την εκλογή του. Η σημαντική του εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά θα προσφέρει μεγάλη αξία στο έργο μας τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Σαρρηγεωργίου δήλωσε: «Η εκλογή μου στη θέση του Αντιπροέδρου της Insurance Europe η οποία αποτελεί τη φωνή της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, αποτελεί τιμή για μένα και την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Δεσμεύομαι να συμβάλλω ενεργά στο σημαντικό έργο που γίνεται στην προώθηση των θεμάτων που αφορούν την ασφαλιστική βιομηχανία, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο, την Εκτελεστική Επιτροπή, τη Γενική Διεύθυνση και όλα τα όργανα της Insurance Europe».

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Insurance Europe εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία Euroins Ελλάδος με Mondial Assistance
Επόμενο άρθροΕπικεφαλής στη ΔΕΙΑ ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς