Στρατηγικός σύμμαχος για το μέλλον το πρόγραμμα CapitaLink της MetLife

797
Metlife CapitaLink

Τo πρόγραμμα αξιοποίησης συσσωρευμένου κεφαλαίου CapitaLink της MetLife είναι ένα ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα, που απαντά στην αβεβαιότητα της σημερινής οικονομικής κατάστασης, δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους επενδυτές να σχεδιάσουν το μέλλον τους με ασφάλεια.

Το “μυστικό” του προγράμματος έγκειται στη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του επενδυτικού συνδυασμού που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ και τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, μέσα από τα διαθέσιμα επενδυτικά προγράμματα*, που τοποθετούνται σε διαφορετικές κατηγορίες επένδυσης και αγορές.

Τόσο το επενδυτικό πρόγραμμα και η διασπορά της επένδυσης (κατηγορίες, αγορές, νομίσματα ή επενδυτικοί οίκοι) όσο και το ύψος του κεφαλαίου επιλέγεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, με το ελάχιστο, αναγκαίο κεφάλαιο να ορίζεται μόλις στα €3.000, ενώ παράλληλα τα ποσοστά επένδυσης είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δύο παραδείγματα:

α) για κεφάλαιο μικρότερο των €15.000, το ποσοστό επένδυσης ανέρχεται στο 97%, ενώ

β) ανέρχεται στο 98% για κεφάλαιο ίσο ή μεγαλύτερο των €15.000.

Με αυτόν τον τρόπο, το CapitaLink φέρνει όλες τις κατηγορίες επενδυτών κοντά στα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια των παγκόσμιων αγορών, στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και αλλού, μέσα από ένα δίκτυο διεθνών, αξιόπιστων συνεργατών, όπως BlackRock, Pimco, Vanguard και Templeton.

Δυνατότητα αλλαγής, ευελιξία και προσαρμοστικότητα και μετά την υπογραφή!

Το πρόγραμμα CapitaLink της MetLife  είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που “κατανοεί” τις ανάγκες του επενδυτή και μπορεί να προσαρμόζεται στις επιθυμίες του, ακόμη και μετά την αρχική επιλογή του και μέχρι 4 φορές τον χρόνο. Επίσης, διαθέτει τα εξής σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Δικαίωμα εξαγοράς ακόμη και από το πρώτο έτος, στο σύνολο ή σε μέρος του λογαριασμού, μέχρι και 4 φορές τον χρόνο.
  • Δικαίωμα επιλογής της χρονικής διάρκειας του προγράμματος, ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά τις συνθήκες των αγορών.
  • Δικαίωμα αλλαγής των επενδυτικών επιλογών.
  • Δικαίωμα καταβολής παροχής εφάπαξ ή με τη μορφή εισοδήματος.

Το κυριότερο, όμως, πλεονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα αξιοποίησης συσσωρευμένου κεφαλαίου CapitaLink επιτρέπει στον καθένα να έχει περισσότερες επιλογές για τη ζωή του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας: www.metlife.gr.


*Η επένδυση σε  Εσωτερικά  Μεταβλητά Κεφάλαια δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Προηγούμενο άρθροCertified Health Insurance Specialist από το ΑΙΚ
Επόμενο άρθροΙσχυρή ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας προβλέπει για το 2018 η Munich Re