Στον Δείκτη Dow Jones Sustainability World η Generali

1071
Donnet philippe Generali

Η Generali έχει συμπεριληφθεί στον Dow Jones World Sustainability Index (DJSI), τον πιο διακεκριμένο διεθνή χρηματιστηριακό δείκτη για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Ο Όμιλος είναι η μόνη ιταλική ασφαλιστική εταιρεία που κατατάσσεται στον Δείκτη.

Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη δυνατότητα της Generali να εξασφαλίζει τη συνεχή δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη, την υπεύθυνη διαχείριση των επιχειρήσεων και τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Generali, Philippe Donnet, σχολίασε: «Ο Όμιλος Generali είναι περήφανος που συμμετέχει στον Δείκτη Βιωσιμότητας της Dow Jones. Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας όσον αφορά τη βιωσιμότητα, την οποία η εταιρεία έχει επιδείξει με μια μακροπρόθεσμη στρατηγική. Ο Δείκτης αυτός αντικατοπτρίζει τη σημασία των αξιών του Χάρτη των δεσμεύσεών μας για βιώσιμη ανάπτυξη, οι οποίες είναι εμφανείς στην καθημερινή ζωή του Ομίλου μας».

Ο DJSI, που ξεκίνησε το 1999 ως ο πρώτος παγκόσμιος δείκτης βιωσιμότητας, παρακολουθεί τις κορυφαίες εταιρείες που βασίζονται στην αειφορία (317 το 2018) με βάση την ανάλυση των οικονομικά σημαντικών περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διακυβερνητικών παραγόντων (ESG) της RobecoSAM και της ισχυρής μεθοδολογίας του δείκτη S&P DJI’s.

Προηγούμενο άρθροΕΙΑΣ: Σεμινάριο Επιχειρηματικότητα και Marketing στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση
Επόμενο άρθροΔημόσια αποκατάσταση της αλήθειας για τους κ.κ. Σαρδελή και Κωνσταντά της Εθνικής Ασφαλιστικής