Άρθρα

Δημόσια αποκατάσταση της αλήθειας για τους κ.κ. Σαρδελή και Κωνσταντά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, έλεγαν στο χωριό μου…. Χρειάστηκαν περισσότεροι από τέσσερις μήνες για να αρθεί με υπογραφή (bankingnews, 14/9/2018) η μομφή προς τον Πρόεδρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορο Σαρδελή, και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Σταύρο Κωνσταντά, που είχε διατυπώσει το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης. Σπάνιο το φαινόμενο και γι’ αυτό επαινετό!

Όλοι όσοι γνωρίζουμε τον… Γολγοθά της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα έργα και τις ημέρες του Προέδρου της και του Δ/ντος Συμβούλου της, νιώθουμε ικανοποίηση. Το “κακό” με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, όμως, είναι ότι δουλεύουν άοκνα, δεν προβάλλονται και αφήνουν μόνον τα έργα τους να ομιλούν για λογαριασμό τους. Και αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύονται, ανώνυμα, επώνυμοι εντός των τειχών της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας.

Η Εθνική Ασφαλιστική, η υπερ-αιωνόβια αυτή ασφαλιστική εταιρεία, ηγέτιδα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς επί δεκαετίες, αξίζει να έχει επικεφαλής τέτοιας ποιότητας ανθρώπους, όσο κι αν αυτό στην εποχή μας κοστίζει.

Η Εθνική Τράπεζα, θυγατρική της οποίας είναι η Εθνική Ασφαλιστική, και μάλιστα η μεγαλύτερη από τις πολλές θυγατρικές που διαθέτει, θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκτιμά αυτό που όλη η αγορά ομολογεί και διακρίνει. Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει η πρώτη ασφαλιστική χάριν των ανθρώπων της, και οι άνθρωποι αυτοί, όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, είναι τυχεροί, γιατί έχουν την ηγεσία που τους αξίζει!

Δημήτρης Ρουχωτάς


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας