ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Επιχειρηματικότητα και Marketing στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

1354
eias logo ΣΗΜΑ

Επιχειρηματικότητα και Marketing στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι το θέμα του εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, διάρκειας 8 ωρών, που θα πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣ  Τετάρτη & Πέμπτη, 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2018, 16:00 – 19:20.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο έχει τους ακόλουθους κύριους στόχους:

  • Να περιγράψει λεπτομερώς τις πλέον σύγχρονες αρχές επιχειρηματικότητας, που αφορούν στη στρατηγική Marketing, στην τακτική εφαρμογής της και στην ανάπτυξη πωλήσεων υπηρεσιών, στο πλαίσιο «εργαλείων» καινοτομίας, ανταγωνιστικότητας και δημιουργικών προσεγγίσεων Interactive Marketing, Relationship Selling και innovative selling.
  • Να παρουσιάσει περιεκτικά τους παράγοντες επιχειρηματικότητας, Marketing και Πωλήσεων που επηρεάζουν την επιχειρησιακή μας επάρκεια και να τους αναγνωρίσει σε δυσμενείς ή θετικούς, ώστε οι πρώτοι να αποτρέπονται ή να προλαμβάνονται και οι δεύτεροι να ενισχύονται και να «καλλιεργούνται».

    •Να μεταλαμπαδεύσει στο εκπαιδευτικό κοινό χαρακτηριστικά, στρατηγικές και τακτικές επιχειρηματικότητας και Marketing Excellence, εφαρμοζόμενων πρωτίστως στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ως ισχυρών βάσεων ανάπτυξης των Πωλήσεων Ασφαλιστικών Υπηρεσιών.

    •Να αναλύσει τον κώδικα αγοραστικών προτεραιοτήτων και επιλογών του καταναλωτικού κοινού, ώστε να διευκολύνεται η ανάδειξη των ασφαλιστικών μας υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος και ιεραρχήσεων.

    •Να προσφέρει δυνατότητες συστηματικής αξιοποίησης σπουδαίων ευκαιριών πωλήσεων, δια μέσου των πιο σύγχρονων στρατηγικών, τακτικών και πρακτικών επιχειρηματικότητας, Marketing και Ανάπτυξης Πωλήσεων Ασφαλιστικών Υπηρεσιών.

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού  Σεμιναρίου είναι ο κος Σπύρος Λευθεριώτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στους Τομείς  Επικοινωνίας και  Διοίκησης  Πωλήσεων, τέως Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής, Πτυχιούχος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Σήμερα, ο κος Λευθεριώτης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Bonum Terrae A.E.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση εγγραφής

Προηγούμενο άρθροHead of Communications στην Eurolife ERB ο Νίκος Κακολύρης
Επόμενο άρθροΣτον Δείκτη Dow Jones Sustainability World η Generali