Εταιρείες

Στο Δ.Σ. του RIAD η D.A.S. Hellas

Στο διοικητικό συμβούλιο του RIAD (Διεθνής Σύνδεσμος Νομικής Προστασίας) εξελέγη ως μέλος η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas κα Νάντια Σταυρογιάννη. Η επιλογή της στο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο έγινε κατόπιν εισηγήσεων των εκπροσώπων των φορέων που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο.

Πρόκειται για εξέλιξη που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την μέχρι σήμερα ενεργό συμμετοχή της D.A.S. Hellas στον RIAD, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει και την Ελλάδα.  

Επίσης, δείχνει τη γενικότερη δυναμική της D.A.S. Hellas, η οποία συνεχίζει της ανάπτυξή της στην αγορά, εμπλουτίζει τα ασφαλιστικά της προγράμματα, ενσωματώνει στις καλύψεις τις όλες τις νέες ανάγκες, και προσφέρει την σύγχρονη αποτελεσματική και ουσιαστική Νομική προστασία που χρειάζεται κάθε φυσικό ή Νομικό πρόσωπο.  

Η κα Σταυρογιάννη ανέφερε σχετικά: «Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συμμετοχή μου στο διοικητικό συμβούλιο του RIAD, καθώς εκεί συζητούνται όλες οι εξελίξεις, εξετάζονται οι διεθνείς τάσεις και εξάγονται συμπεράσματα που αφορούν τον κλάδο της Νομικής Προστασίας. Εμείς, ως D.A.S. Hellas είμαστε πρωτοπόροι και ενσωματώνουμε στο ασφαλιστικό μας προϊόν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει».

Μέχρι σήμερα η D.A.S. Hellas ήταν μέλος του Συνδέσμου και συμμετείχε στα ετήσια Συνέδρια και Workshop του RIAD, στα οποία παραβρίσκονται εκπρόσωποι των εταιρειών Νομικής Προστασίας από όλο τον κόσμο, των ασφαλιστικών εταιρειών, ακαδημαϊκοί, νομικοί, φορείς καταναλωτών, εξειδικευμένοι νομικοί, επιστήμονες  και άλλοι παράγοντες που με την γνώση τους συμβάλλουν στην πρόοδο του κλάδου της Νομικής Προστασίας.

  • Σημειώνεται ότι το RIAD είναι ο Διεθνής Σύνδεσμος Νομικής Προστασίας και ιδρύθηκε το 1969 στη Ρώμη, ώστε να προωθήσει, ως ανεξάρτητος οργανισμός, τα συμφέροντα των ειδικών στη Νομική Προστασία σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες. Έκτοτε, ο Σύνδεσμος παρουσίασε μεγάλη ανάπτυξη και σήμερα εκπροσωπεί περισσότερες από 60 επιχειρήσεις σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες, στον Καναδά, στη Νότια Αφρική και στην Ιαπωνία. Τα μέλη του RIAD παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες Νομικής Προστασίας, όπως νομικές συμβουλές, εκπροσώπηση ασφαλισμένων εντός και εκτός δικαστηρίου και κάλυψη δικαστικών εξόδων. Παράγουν εισόδημα ασφαλίστρων πάνω από 3,17 δις. ευρώ και, ως παράγοντες που διευκολύνουν την πρόσβαση στη δικαιοσύνη, συνεισφέρουν στην ευημερία των ασφαλισμένων τους.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας