Στο +16% η παραγωγή καθαρών ασφαλίστρων της Prime Insurance το 2015

320

Σε μία περίοδο που ο ασφαλιστικός κλάδος βάλλεται από την κρίση που δοκιμάζει ολόκληρη την χώρα, η Prime Insurance κατάφερε να παρουσιάσει σημαντική αύξηση παραγωγής το 2015  και να δικαιωθεί για τις επιλογές της σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη μεγάλη αύξηση των πωλήσεων των πρωτοποριακών προγραμμάτων Υγείας της Εταιρίας, που ξεπέρασε το 93 %.

Όπως σημειώνει σχετικά η εταιρεία στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, «η αύξηση αυτή οφείλεται εξ ολοκλήρου στο Δίκτυο των Συνεργατών της Prime Insurance, που κυριολεκτικά τίμησαν την Εταιρεία, κάνοντάς την κύρια επιλογή τους». Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δελτίο, ιδιαίτερη ώθηση στις πωλήσεις της Prime Insurance έδωσαν τα νέα προϊόντα, οι νέες εφαρμογές, οι νέες υπηρεσίες  και τα εργαλεία πωλήσεων για τους συνεργάτες της, όπως Prime Alert, Prime Awards, Prime MIS, που η εταιρεία λάνσαρε το 2015.  

«Η Prime Insurance δεσμεύεται να συνεχίσει το 2016 να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ουσιαστικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα και να στέκεται δίπλα του προσφέροντας ασφαλιστικά προγράμματα οικονομικά, αξιόπιστα και ευέλικτα, καθώς επίσης να συμπαρίσταται σε καθημερινή βάση στην προσπάθεια των Συνεργατών της, για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, αυτή την δύσκολη περίοδο», σημειώνεται εν κατακλείδι στο δελτίο τύπου.

Προηγούμενο άρθροΟΑΣΕ: Ανακοίνωση για την ψήφιση του νόμου για το Solvency II
Επόμενο άρθροMερικό Eσωτερικό Mοντέλο θα χρησιμοποιεί η Interamerican στο πλαίσιο του Solvency II