Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 το Ετήσιο Συνέδριο του ACFE Greece

965
Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 το Ετήσιο Συνέδριο του ACFE Greece

Το ACFE Greece διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό του, με τίτλο “Managing the Business Risk of Fraud: There is a way”. Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριο live streaming κατόπιν εγγραφής τους στον σύνδεσμο: https://cleon.gr/register-forms/acfe-greece-annual-conference-virtual-registration-form/ .

Το φετινό συνέδριο του ACFE Greece εστιάζει στη σημασία της Διαχείρισης Κινδύνου Απάτης, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο της ως παράγοντα επιτυχίας για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού πλαισίου εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και για την καλλιέργεια ηθικής κουλτούρας και εταιρικής ακεραιότητας.

Σημειώνεται ότι στο συνέδριο, θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία: Αγγλικά – Ελληνικά και Ελληνικά – Αγγλικά.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου ακολουθεί τη δομή του COSO ACFE & Fraud Risk Management Guide, ο οποίος παρουσιάζει για πρώτη φορά τις 5 Αρχές Απάτης και τη διασύνδεσή τους με τις 17 Αρχές του Πλαισίου Εσωτερικού Ελέγχου COSO, που βοηθούν τους οργανισμούς στον σχεδιασμό ή τη συγκριτική αξιολόγηση του Προγράμματος Διαχείρισης Κινδύνου Απάτης.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ). Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή με φυσική παρουσία, ως Keynote Speaker, στο συνέδριο του Mr. Vincent Walden, πρώην Chairman του ACFE Foundation, ο οποίος πρόσφατα τιμήθηκε ως CFE of the year 2022, και ως μέλος της της COSO’s Anti-Fraud Task Force, είναι ένας εκ των συγγραφέων του ACFE & COSO Fraud Risk Management Guide.

Η διαδικτυακή παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν για όλους και ισοδυναμεί με 7CPEs. Η φυσική παρουσία στο συνέδριο αφορά μόνο στα μέλη του ACFE Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροKaspersky & Microsoft: Συνεργάζονται για την ασφάλεια των χρηστών του Microsoft Sentinel
Επόμενο άρθροΠαρόν & Eurolife FFH: Εταιρικό ταξίδι στα Σύβοτα