Παρόν & Eurolife FFH: Εταιρικό ταξίδι στα Σύβοτα

653
Παρόν & Eurolife FFH: Εταιρικό ταξίδι στα Σύβοτα

Για 9η συνεχόμενη χρονιά οι επιτυχόντες συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν σε ένα ταξίδι «θεσμό» 4 ημερών, με υποστηρικτή την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife FFH, στα μαγευτικά νότια παράλια της Θεσπρωτίας αλλά και στις μαγευτικές ακτές των Παξών και Αντιπαξών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σε ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Ηπείρου, τα Σύβοτα, πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ.

Την αποστολή φιλοξένησε το πολυτελές resort Domotel Agios Nikolaos, ένας ιδανικός προορισμός, για εκείνους που επιθυμούν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να αφεθούν στο μαγευτικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η φύση.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη μαγευτική Πάργα. Χωρίς αμφιβολία, η Πάργα είναι ο ορισμός της γραφικότητας, ένα νησί που… κόλλησε στη στεριά, ένας ζωγραφικός πίνακα µε ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων, εναλλαγών και διαστάσεων.

Ανάμεσα στις οργανωμένες δραστηριότητες του ταξιδιού, ξεχώρισε μία θαλάσσια εξόρμηση με σκάφη αναψυχής όπου οι συμμετέχοντες περάσανε από τα όμορφα λιμάνια Λογγού και Λάκκας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη δυτική πλευρά όπου και ανακάλυψαν την άγρια ομορφιά του νησιού. Εξερεύνησαν φανταστικές σπηλιές και ανακάλυψαν παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο δια θαλάσσης. Τελικός προορισμός ήταν η παραλία των Αντιπαξών για κολύμπι και φαγητό.

Παρόν & Eurolife FFH: Εταιρικό ταξίδι στα Σύβοτα

Στο ταξίδι συμμετείχαν ως επικεφαλής, η Εμπορική Διευθύντρια του ΠΑΡΟΝ, κα Χριστίνα Φυτέα, και o Διευθυντής Πωλήσεων της EUROLIFE FFH, κ. Νίκος Χουλιάρας.

Τόσο το ΠΑΡΟΝ όσο και η EUROLIFE FFH θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες/επιτυχόντες για τη σημαντική προσπάθεια τους όπως και για τα εξαιρετικά αποτελέσματά τους για το έτος 2021.

Όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα κλίμα ικανοποίησης και ενθουσιασμού δεσμεύτηκαν για την επιτυχία της συμμετοχής τους στο επόμενο ταξίδι της εταιρείας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣτις 13 Σεπτεμβρίου 2022 το Ετήσιο Συνέδριο του ACFE Greece
Επόμενο άρθροERGO: Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Καινοτομίας για το 2022