Εταιρείες

Στην Αθήνα το 3ο Διεθνές συνέδριο για τους Φυσικούς Κινδύνους και τις Υποδομές

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με εγκύκλιο ενημερώνει ότι το 3ο Διεθνές συνέδριο για τους Φυσικούς Κινδύνους και τις Υποδομές θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 5-7 Ιουλίου 2022, και διοργανώνεται από το Innovation Center on Natural Hazards and Infrastructure (ICONHIC).

Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016, προέκυψε ως απάντηση στη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για μια εκδήλωση ορόσημο, που θα συγκεντρώσει ένα ευρύ πεδίο τεχνογνωσίας, με στόχο την πρόληψη και τη μείωση του κινδύνου ακραίων φυσικών γεγονότων και των συνεπειών τους στις υποδομές. Το ICONHIC2022 εστιάζει στον τομέα της ανθεκτικότητας των υποδομών και προωθεί τον διάλογο μεταξύ τεχνικών συμβούλων, εργολάβων υποδομών και χειριστών, ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιρειών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, διεθνών οργανισμών και επενδυτών υποδομής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια 3ήμερη συνάντηση που θα περιλαμβάνει συζητήσεις σε πάνελ, κεντρικές και θεματικές διαλέξεις, πολλές τεχνικές και ειδικές συνεδρίες καθώς και σε ένα πλούσιο κοινωνικό πρόγραμμα. Σε μια εποχή που οι κίνδυνοι που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή θέτουν προκλήσεις τις συμβατικές προσεγγίσεις στον σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση, τη χρηματοδότηση και την παράδοση των υποδομών, η ανάγκη για συνεργασία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Στην εν λόγω τριήμερη διοργάνωση, εκ μέρους της ΕΑΕΕ θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία.

Αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με το πρόγραμμα, τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές καθώς και για το κόστος συμμετοχής και τη διαδικασία εγγραφής θα βρείτε εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας