Εταιρείες

Η CARINA P&I μετονομάζεται σε AURORA P&I

Σε AURORA P&I μετονομάζεται ο γνωστός σε όλους και εδραιωμένος στον χώρο της Ασφάλειας Προστασίας και Αποζημιώσεων πάροχος, CARINA P&I, ο οποίος ανήκει στον Όμιλο της MECO Group. Οι εταιρείες Blue Aigaion Insurance Solutions και Velos Insurance Service έχουν την αποκλειστική αντιπροσώπευση της AURORA P&I στην ελληνική αγορά.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Blue Aigaion αναφέρει ότι η AURORA P&I ελέγχεται από τη Munich Re Group 100%, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες αντασφαλιστών η οποία θα συνεχίσει όλες τις δραστηριότητες της CARINA καθώς και την παροχή της Ασφάλισης για την Προστασία και για τις Αποζημιώσεις (P&I) για τα μικρά πλοία και σκάφη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Όμιλος MECO, αρχικά, απέκτησε την CARINA από την Britannia P&I Club το 2018 και θα συνεχίσει τη διαχείριση του παρόχου Προστασιας και Αποζημιώσεων (P&I), παρέχοντας έτσι συνέχεια και ασφάλεια στους πελάτες αλλά και στους ασφαλιστές/μεσίτες. Ουσιαστικά, η μόνη διαφοροποίηση είναι στο όνομα, καθώς η ασφάλεια συνεχίζει να είναι από το Group της Munich Re 100%.

Η αλλαγή θα λάβει χώρα την 1η Ιουλίου 2022 και όλες οι νέες εργασίες θα διεκπεραιώνονται από την AURORA P&I, τα συμβόλαια της CARINA που έχουν ανανεωθεί παραμένουν σε πλήρη ισχύ μέχρι τη λήξη τους, τα οποία θα διεκπεραιώνονται από την ίδια ομάδα.

Οι εταιρείες Blue Aigaion Insurance Solutions και Velos Insurance Service έχουν την αποκλειστική αντιπροσώπευση της AURORA P&I στην ελληνική αγορά, οι οποίες δουλεύουν αρμονικά εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, χτίζοντας μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση, η οποία αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς κάτω από τη νέα επωνυμία της AURORA P&I.

Όπως δήλωσαν οι Blue Aigaion Insurance Solutions και Velos Insurance Service: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτή την ανάπτυξη και δουλέψαμε σε στενή συνεργασία με τη MECO τον τελευταίο χρόνο, ούτως ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση και να διαβεβαιώσουμε ότι η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες είναι το πρώτο μέλημα».

Όπως προαναφέραμε οι νέες δραστηριότητες θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2022 κάτω από την επωνυμία AURORA P&I και οι εταιρείες Blue Aigaion Insurance Solutions and Velos Insurance Service προσβλέπουν στη συνέχιση των σχέσεων κάτω από τη δεδομένη ασφάλεια και “υψηλού επιπέδου” προστασία που παρέχει ο Όμιλος της MECO Group.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας