Άρθρα

Στη Θεσσαλονίκη η MDRT Day: Πρόσκληση συμμετοχής απευθύνει η Επιτροπή Επικοινωνίας

MDRT Views

Η φετινή MDRT Day της Ελλάδας θα γίνει μεταξύ 19-21 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και είναι ανοιχτή για όλους. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και ο Σεπτέμβριος έρχεται κάθε ημέρα και πιο κοντά…

Ως Επιτροπή Επικοινωνίας της Ελλάδας σας προσκαλούμε στη φετινή MDRT Day στη Θεσσαλονίκη. Ένα event θεσμός για τον κορυφαίο επαγγελματία ασφαλιστικό πράκτορα Ζωής, που θέλει να ξεπερνάει καθημερινά τα όριά του.

Θέλοντας, κάθε χρόνο, να είμαστε αρωγοί στην εξέλιξη του κάθε επαγγελματία και να μοιραζόμαστε ιδέες και πρακτικές, ακριβώς όπως γίνεται στο Annual Meeting και στο Global Conference (events του MDRT ανοιχτά μόνο για μέλη του οργανισμού παγκόσμια), έτσι και φέτος, ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά και ετοιμάζουμε ένα μοναδικό event, όχι μόνο για ασφαλιστές αλλά και για Managers.

Το πρόγραμμα

Συνθέτουμε ένα πρόγραμμα δυναμικό, με ομιλίες από συναδέλφους – μέλη του MDRT από την Ελλάδα, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Με key note speakers που θα ανεβάσουν το ηθικό μας, αλλά θα μας δώσουν και την οπτική, από διάφορα businesses της ελληνικής αγοράς (…και όχι μόνο).

Αναλυτικά, στο τριήμερο event, από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2024, την πρώτη ημέρα, Πέμπτη, η Σοφία Μυστρίδου (Attiki Local Chair), η Άννα Νικηφορίδου (Thessaloniki Local Chair) και η Σοφία Ζερβουδάκη (πρώην Country Chair της Ελλάδας) διοργανώνουν το Women Brainstorming. Απευθύνεται στις γυναίκες συναδέλφους μας, με ομιλήτριες από την Ελλάδα και την Ευρώπη, έχοντας κοινή συνισταμένη ότι όλες τους είναι μέλη του MDRT και επιτυχημένες επαγγελματίες, έτοιμες να μοιραστούν τις πρακτικές τους, σε ένα κλειστό event μόνο για γυναίκες. 

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή, από τις 9:00, θα διεξαχθεί το Main Event, “Secure today… Thrive Tomorrow”, Commitment is always a choice, με ομιλητές όπως ο Tony Gordon και η Karoline Banks, πρώην πρόεδροι του MDRT, και διακεκριμένους συναδέλφους από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πολωνία, την Ουγγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Λιθουανία και άλλες χώρες της Ευρώπης (σημειώστε πως το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά το MDRT Annual Meeting του Vancouver).

Σύσσωμη η Επιτροπή Επικοινωνίας επιμελείται το πρόγραμμα και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Γογγάκης, South Greece Chair της MCC MDRT Greece: «Όταν έχεις παρευρεθεί, επί συναπτά έτη, σε παγκόσμια events του MDRT, αποκτάς ιδέες και πρακτικές που σε κάνουν καλύτερο επαγγελματία. Έτσι και φέτος, εκτός από τη συμμετοχή μου στο MDRT Annual Meeting, τον Ιούνιο στο Vancouver, έχω ήδη κλείσει θέση για Θεσσαλονίκη, καθώς προσδοκώ και εγώ, ως μέλος του MDRT, να πάρω ιδέες οι οποίες θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες στην ελληνική αγορά. Σας εγγυώμαι πως η συμμετοχή σας στη φετινή MDRT Day θα καλύψει κάθε προσδοκία σας».

Την τρίτη και τελευταία ημέρα, Σάββατο, από τις 9:00, το πρόγραμμα θα είναι εστιασμένο στα υπόλοιπα brands του MDRT, το MDRT Center for field leadership και το MDRT Academy, με ομιλητές – μέλη των παραπάνω οργανισμών, καθώς επίσης CEOs και Sales Executives των εταιρειών χορηγών μας. 

Ο σύνδεσμος εγγραφής έχει ανοίξει και οι διαθέσιμες θέσεις έχουν αρχίσει να μειώνονται. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε ένα event που οργανώνεται από ασφαλιστές για ασφαλιστές και να πάρετε ιδέες που θα εφαρμόζετε καθημερινά, ώστε να ανεβάσετε την παραγωγικότητά σας στα ύψη.

Το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τη φετινή MDRT Day στη Θεσσαλονίκη θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι μέσα από το Facebook του MDRT Hellas, κάνοντας follow τη σελίδα μας.

Κλείστε τη θέση σας, σήμερα!

* MDRT (Million Dollar Round Table) The Premier Association of Financial Professionals®: είναι μια παγκόσμια, ανεξάρτητη ένωση των κορυφαίων επαγγελματιών ασφάλισης ζωής και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον κόσμο, από περισσότερες από 700 εταιρείες σε 80 έθνη και περιοχές. Τα μέλη του MDRT επιδεικνύουν εξαιρετικές επαγγελματικές γνώσεις, αυστηρή ηθική συμπεριφορά και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η ιδιότητα μέλους του MDRT αναγνωρίζεται διεθνώς ως το πρότυπο αριστείας στον τομέα της ασφάλισης ζωής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ιδρύθηκε το 1927 και η έδρα του είναι το Chicago.

Στη Θεσσαλονίκη η MDRT Day: Πρόσκληση συμμετοχής απευθύνει η Επιτροπή Επικοινωνίας

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας