Διαμεσολαβούντες

ΕΑΔΕ: Συνάντηση με την ΕΑΕΕ για τα σημαντικά θέματα του κλάδου

Συνάντηση με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας πραγματοποίησε την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, το Προεδρείο της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας των δύο φορέων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, από την ΕΑΕΕ παραβρέθηκαν στην συνάντηση η Γενική Διευθύντρια, κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, και η Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων, κα Εύα Βαρουχάκη, ενώ από την ΕΑΔΕ παραβρέθηκαν οι  κ.κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος, Δήμητρα Λύχρου, Γ.Γ. και τα Μέλη, κα Μαρία Δημητριάδη και κ. Κωνσταντίνος Ρούσσης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και γενικότερα την ασφαλιστική αγορά, ενώ η ΕΑΔΕ εξέφρασε την ανησυχία της σε θέματα τα οποία επηρεάζουν τη λειτουργία, την εξέλιξη και ανάπτυξη της αγοράς, όπως το ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων, θέματα που αφορούν τις Ασφαλίσεις υγείας, το ζήτημα της διεύρυνσης της υποχρεωτικότητας Επαγγελματικών Αστικών Ευθυνών, θέματα συνεργασίας ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και εταιρειών κ.ά.

Ακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και επί των προτάσεων που έχουν  κατατεθεί στα νομοσχέδια που βρίσκονται στο στάδιο της διαβούλευσης, ενώ ανανεώθηκε η  βούληση των δύο πλευρών για νέα συνάντηση εντός του 3ου τριμήνου του έτους.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας