Εταιρείες

Στη συνεδρίαση του RIAD η κα Νάντια Σταυρογιάννη

Θέματα που αφορούν τη διεθνή ανάπτυξη της Νομικής Προστασίας συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του RIAD, στο οποίο έχει εκλεγεί και συμμετέχει η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas, κα Νάντια Σταυρογιάννη.

Στην συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη στις 23 Απριλίου, ετέθη το θέμα των επαφών που θα έχει το RIAD με τον Αμερικάνικο Οργανισμό Νομικής προστασίας (GLSA), προκειμένου να ανταλλαχθούν απόψεις που αφορούν τον κλάδο.

Στόχος είναι να μεταφερθεί τεχνογνωσία, να αναπτυχθεί γόνιμος προβληματισμός και να καταγραφούν εμπειρίες και στατιστικά δεδομένα και από τις δύο πλευρές, ώστε να αντληθούν συμπεράσματα που αποσκοπούν στην περαιτέρω αναβάθμιση της εξειδικευμένης ασφάλισης Νομικής Προστασίας και την εξέλιξη της γνώσης.

Όπως συζητήθηκε στο RIAD, είναι απαραίτητο ο κλάδος να εξελίσσεται και να παράγει νέα προϊόντα, να προσφέρει νέες υπηρεσίες και να βρίσκεται σε απόλυτη προσαρμογή με την πρόοδο της τεχνολογίας, της κοινωνίας και της οικονομίας και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται.

Όπως ανακοινώθηκε οι εκπρόσωποι του (GLSA) θα κληθούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο του RIAD, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2015 στις Βρυξέλλες.

Σημειώνεται ότι το RIAD είναι ο (Διεθνής Σύνδεσμος Νομικής Προστασίας) και στα συνέδρια που πραγματοποιεί συμμετέχουν εκτός από τους εκπροσώπους εταιρειών του κλάδου της Νομικής Προστασίας, και άλλοι παράγοντες από την ασφαλιστική  βιομηχανία, τη νομική επιστήμη, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι καταναλωτών.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας