Διαμεσολαβούντες

Στη Sofos Insurance Agency το 1ο Βραβείο από την Apeiron/Triglav

Το 1ο βραβείο για την παραγωγική της δραστηριότητα εν έτει 2023 απέσπασε η Sofos Insurance Agency, από την ασφαλιστική εταιρεία Apeiron/Triglav, στη διάρκεια μίας πολύ όμορφης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Βεράντα στο Μοναστηράκι, στις 13 Ιουνίου 2024.

Παρουσία διαμεσολαβητών και φορέων της ασφαλιστικής αγοράς, που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ο κ. Χρήστος Σοφός, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Sofos Insurance Agency, παρέλαβε το βραβείο από την κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, καθώς και από τους κ.κ. Γιώργο Μαυρέλη και Κωνσταντίνο Βακίδη, ιδρυτές της Apeiron insurance project.

Η στρατηγική και αμοιβαία επωφελής συνεργασία μεταξύ της Sofos Insurance Agency και της  Apeiron/Triglav ευδοκιμεί ήδη εδώ και μία 6ετία, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο η Sofos Insurance Agency σημειώνει καταληκτικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.κ. Γιώργο Μαυρέλη και Κωνσταντίνο Βακίδη για τη σημαντική αρωγή τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, καθώς επίσης τους 800 συνεργάτες μας και τα στελέχη της εταιρείας μας, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτή τη διάκριση και στην επίτευξη του υψηλού παραγωγικού στόχου».

Η ασφαλιστική εταιρεία Triglav, με έδρα τη Σλοβενία, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως Υποκατάστημα από τον Οκτώβριο του 2023 και σε έξι χώρες ανά την Ευρώπη, ενώ η είσοδός της στην ελληνική αγορά πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018, μέσω της Apeiron Insurance Project, η οποία και αποτελεί εταιρεία MGA (Managing General Agents).


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας