Σεμινάριο για την Συνένωση Εργασιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Αθήνα

277

Το Insurancewebinars.gr διοργανώνει ένα καινοτόμο σεμινάριο στην Αθήνα με τίτλο: Συνένωση εργασιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι  ο Νίκος Κλήμης Οικονομολόγος & Σύμβουλος Επιχειρήσεων, o οποίος έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και για τις συνενώσεις εργασιών διαμεσολαβούντων προσώπων της ασφαλιστικής αγοράς. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με τις επιπτώσεις που επιφέρουν οι νομοθετικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και με την εξέλιξη του επαγγέλματος.

Το σεμινάριο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Golden Age of Athens (Mιχαλακοπούλου 57, Αθήνα), απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, σε ιδιοκτήτες ασφαλιστικών γραφείων/επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο και να λάβουν αποφάσεις για το μέλλον τους στο χώρο της διαμεσολάβησης και την επιλογή του τρόπου δραστηριοποίησης και ανάπτυξης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με αυστηρά περιορισμένο αριθμό ατόμων (15).

Για κράτηση θέσης και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Προηγούμενο άρθροΛευκός καπνός
Επόμενο άρθροΤο ΕΙΑΣ διοργανώνει σεμινάρια πυρασφάλειας-πυροπροστασίας