Σεμινάριο για τα unit-linked από το ΕΙΑΣ

1498

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τα Ασφαλιστικά Προϊόντα Αποταμιευτικών & Επενδυτικών Χαρακτηριστικών Κυμαινόμενης Απόδοσης (unit-linked) θα πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣ την Τετάρτη 6 & την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, 16:00 – 19:45

Το νέο αυτό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ (8) ωρών, και όσοι επιθυμούν μπορούν τώρα να το παρακολουθήσουν και σε περιβάλλον webinar τις ίδιες ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Παπαϊωάννου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων με εξειδίκευση στους τομείς Χρηματοοικονομικών προϊόντων και Υπηρεσιών.

Προσκεκλημένος Guest Speaker είναι ο κύριος Στέλιος Στυλιανίδης, Διευθυντής Εργασιών και Ανάπτυξης της Εταιρείας Prelium Investment Services, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και μέλος Επιτροπών Επενδύσεων πολλών Θεσμικών Επενδυτών και Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης, τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού.

To σεμινάριο απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη των Κλάδων Ασφαλίσεων Ζωής και Επενδυτικών Προϊόντων των Ασφαλιστικών Εταιρειών, καθώς και σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους προς αυτήν την κατεύθυνση και να αναπτύξουν περαιτέρω την τεχνογνωσία τους και την τεχνική τους, σε σχέση με τα Ασφαλιστικά Προϊόντα Unit Linked.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προσφέρει, επίσης, μία σημαντική ευκαιρία άριστης προετοιμασίας όσων επιθυμούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση Δ, κατά τις επιταγές της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΗ Εθνική Ασφαλιστική επιβραβεύει τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας που διακρίθηκαν στο Bancassurance
Επόμενο άρθροΠολυετής χορηγία της Interlife στην Περιβαλλοντική Οργάνωση Καλλιστώ