Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών

306

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών (14 Φεβρουαρίου),  παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας πλήρη καρδιολογικού ελέγχου σε παιδιά και ενήλικες στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ. 

Ο καρδιολογικός έλεγχος περιλαμβάνει κλινική εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex καρδιάς.

Η προσφορά ισχύει για όσους κλείσουν ραντεβού τηλεφωνώντας στους αρ. (210) 6416180, 182, 184 από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00. 

Λίγα λόγια για τις συγγενείς καρδιοπάθειες:

Οι συγγενείς καρδιοπάθειες παρουσιάζονται με συχνότητα 0,8-1,2% επί του αριθμού των γεννήσεων. Στην Ελλάδα υπολογίζονται περίπου 1.000 νέοι ασθενείς ανά έτος. Η σωστή καρδιολογική αξιολόγηση και αντιμετώπιση θα επιτρέψει στο 80% αυτών των ασθενών μία ζωή με καλύτερη ποιότητα και αυξημένη διάρκεια.

Η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Προηγούμενο άρθροH EAEE για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς
Επόμενο άρθροΔωρεάν νομικές συμβουλές από την ARAG σε απολυμένους και όσους κινδυνεύουν να απολυθούν