Πρόγραμμα εκπαίδευσης & κατάρτισης νέων πραγματογνωμόνων αυτοκινήτων από το ΕΙΑΣ

691
ΕΙΑΣ Λογότυπο

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 45 εκπαιδευτικών ωρών και αποτελείται από δύο βασικές Ενότητες, τις οποίες καλύπτουν εξειδικευμένοι εισηγητές – συνεργάτες του ΕΙΑΣ. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την Αίτηση Συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι νέοι στο επάγγελμα πραγματογνώμονες να αποκτήσουν την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική γνώση, στο συγκεκριμένο αντικείμενο προκειμένου να εφαρμόσουν με επιτυχία τις γνώσεις τους στο περιεχόμενο των υπηρεσιών που προσφέρουν και εφαρμόζονται στον κλάδο των αυτοκινήτων. Η εκπαίδευση αυτή και η μετάδοση σημαντικών γνώσεων καθιστά τον ρόλο του πραγματογνώμονα ιδιαίτερα σημαντικό και τους παρέχει μία πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση στο επάγγελμα τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το αντικείμενο της πραγματογνωμοσύνης αυτοκινήτων, σε εργαζόμενους του Κλάδου Αυτοκινήτων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και των γραφείων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και σε underwriters και διακανονιστές ζημιών. Επίσης, απευθύνεται σε εργαζομένους σε συνεργεία αυτοκινήτων, μηχανικούς αυτοκινήτων καθώς και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους.

Τα θέματα διδασκαλίας θα καλύψουν: ο κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός,  ο κ. Ευστάθιος Σαμπαζιώτης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός -Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Mercedes – Benz,  η κα Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, εξειδικευμένη στο Ασφαλιστικό Δίκαιο, και ο κ. Απόστολος Τζιώλης, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Ζημιών Δ/νσης Ασφάλισης Αυτοκινήτων, Εθνική Ασφαλιστική.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροWorkshop αποκλειστικά για διαμεσολαβητές διοργανώνει η ΕΑΕΕ
Επόμενο άρθροΟι κίνδυνοι για τις επιχειρήσεις παγκοσμίως, σύμφωνα με την AON