Διαμεσολαβούντες

Πρόεδρος του ΣΕΜΑ επανεξελέγη ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), το οποίο αναδείχθηκε στις 19 Οκτωβρίου, κατά τις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ διατήρησε την ίδια ακριβώς σύνθεση που είχε και προηγούμενα.

Ειδικότερα, Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, Αντιπρόεδρος ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιώργος Ζαφειρίου, Ταμίας η κα Βασιλική Δράκου και τακτικά μέλη η κα Αλίκη Βιτάλη, ο κ. Απόστολος Ζηκούλης και ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ, δήλωσε ότι, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και τα μέλη της Διοίκησης του ΣΕΜΑ, δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν το έργο που άρχισαν από το 2019, έχοντας ως γνώμονα την ενότητα και την αναβάθμιση του ρόλου των Μεσιτών Ασφαλίσεων στην αγορά, καθώς και την υλοποίηση του σχεδίου δράσης που ονομάστηκε “Branding SEMA & Rebranding Brokers”.

Ο κ. Μ. Τζωρτζωρής πρόσθεσε ότι «οι Μεσίτες Ασφαλίσεων με την πάροδο του χρόνου ενδυναμώνονται, διευρύνουν τη δυναμική τους, ενισχύουν τη θέση τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και περνούν το μήνυμα στην αγορά ότι, κατά τη σύναψη κάθε ασφαλιστικής σύμβασης, εκπροσωπούν -ως επαγγελματίες- αποκλειστικά τον ασφαλισμένο, έχοντας μοναδικό στόχο την εξασφάλιση των συμφερόντων του, μέσω της καλύτερης δυνατής ασφάλισής του».

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΜΑ, «οι Μεσίτες Ασφαλίσεων επιδιώκουν τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και ποιοτικότερου περιβάλλοντος για τον άνθρωπο, την κοινωνία και την οικονομία».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας